|
| JágerYou don't have to be afraid Blue Hathaway The monsters among us
Második avatárkép : Gif : Titulus : Psychotic Angel
Idézet : Nincs megadva
Faj : Jáger
Posztok száma : 7
User neve : Nincs megadva
Speciális képesség : Képességelszívás.
Rang : Szabadúszó
Kor : 24
Születési hely : New York
Foglalkozás : "Sintér"
Családi állapot : Szingli
Vonal : Tartózkodási hely : NY
Avatár : Zoey Deutch
Csatlakozás : 2015. Jul. 19.
|
Blue & Kellan Hétf. Júl. 20, 2015 9:42 pm | |
|
- Dicsértessék - emelem meg az ásványvizes üvegem a pap felé, kinek arcán megint az a rohadt kiismerhetetlen mosoly jelenik meg, - Csak nem úgy döntöttél, meggyónsz gyermekem? – a hangja megint annyira elfuserált, hogy a zsigereimben érzem, egyszer erre rá fog venni. De hosszú a lista, és ismerem magam, ha ki is mondanám azt a töménytelen szarságot, amit elkövettem, el is hinném, hogy én is rohadék vagyok, nem csak azok, akiket nyirbálok itt naponta. - Miért? Csak nem szabira küldték? – vonom fel a szemöldököm, és a várt nevetés hatására én is elmosolyodok, de csak úgy halványan, épp csak látszik. Már a múltkor is közöltem vele, ahhoz legalább egy hét kéne, szerencsétlen meg azt hiszi, vicceltem. Aztán meglátom a csajt, aki úgy bámul erre a tákolmányra, mintha nem is tudom, mit látna. Istenem, ezek a vérszopók mennyire szánalomra méltóak tudnak lenni. Ez a csaj is annyira szerencsétlen hatást kelt, hogy esküszöm, egy kósza pillanatra még meg is sajnálom, főleg mikor az az árnyék átsuhan az arcán. - Na, hűtse be azt a misebort, meló után beugrok – paskolom vállon az öreget, aztán igazítva az övemen, na meg a rajta lévő fegyveren, elindulok a csaj után. De csak olyan lightosan, mintha én is turista lennék, és nem az, akinek ma este is vér fog tapadni a kezéhez. Amúgy meg szégyen, nem szégyen, csípem én az öreget. Tud okosat mondani, és sokszor még el is hiszem, hogy nem tart teljesen flúgosnak, és a szeme.. mindig úgy néz rám, mint aki teljesen képben van azzal, mi vagyok, mit csinálok, pedig haljak meg, ha csak egy szóval is említettem. Kiengedem a hajam, csak azért, hogy megmutassam, a természetes hullámos fürtök sokkal vagányabbak, na meg, hogy elrejtsem a tetkóim, mert egy avatott szem lazán leszűri, hogy mik azok, na meg, hogy mit tettem annak érdekében, hogy azok rám kerüljenek. Nem hinném, hogy jagerdivat lenne, én pusztán csak nem akartam felejteni, azok a kis madarak meg emlékeztetnek.. az összesre… mindenre.
Sose feledd, honnan kerültél ide, Blue…
Rühellem Sarát, de akkor ott igaza volt. Elszaladt velem a ló, s mindez az ő ötlete volt, a nyavalyás verebeket is ő találta ki, de hasznosnak bizonyult, hisz visszavettem az arcomból… többé kevésbé.
|
| | | Kellan B. Whittemore The monsters among us
Második avatárkép : Gif : Titulus : Nincs megadva
Idézet : Szánalmas életének egyetlen boldog órája a hajnal volt, amit minden nap alig várt. Érezte a nap melegét a bőrén, beszívta a párás ködöt, és élvezte a napfényt. Ezek jelentették számára a boldogságot.
Faj : Vámpír
Posztok száma : 19
User neve : Anonymus
Speciális képesség : UV- tolerancia
Rang : .
Kor : 1405
Születési hely : Olaszország, Ravenna
Foglalkozás : Bérgyilkos, fejvadász
Családi állapot : Nőtlen
Vonal : Tartózkodási hely : New York
Avatár : Andrei Andrei
Csatlakozás : 2015. Jul. 13.
Gif2 : |
Re: Blue & Kellan Hétf. Júl. 20, 2015 10:09 pm | |
| Általában tudja, hogy mire mondjon nemet és mire bólintson rá. Ez utóbbi kategóriába beletartozik az, hogy miféle ígéretet tett Rogernek amit bár kimondatlanul tette, ettől függetlenül úgy érezte, hogy kötelessége. Nem véletlen hát, hogy Olaszországból egyből New Yorkba repült amint a kezébe került a levél, hogy a lányával kellene foglalkoznia, lévén nem maradt senkije és vannak olyan személyek a nagyvárosban akik talán az életét akarják. Egy bonyolult, érdekes első találkozás után viszont úgy érezte, talán egy pillanatra se szabad magára hagynia, a végén még a világűrbe teleportálná magát. Próbálja ő maga is megfejteni a képességeit, megérteni, hogy mihez kötődnek az esetleges eltűnések. Mi alapján kerül hova és miért pont abban az időben köt ki. Mintha mindegyik eset köthető lenne valamihez, legalábbis az elmondottak alapján. Viszont biztos benne, hogy ha megtanulja kezelni a helyzetet akkor ez normalizálódni fog és a hirtelen, esetleges és nem várt eltűnések megfognak szűnni és talán akarattal befolyásolni tudja majd őket. Léptei egészen csendesek, mintha nem akarná, hogy bárki észre vegye vagy gyanút fogjon. Kezdjük többek között ott, hogy Hannát tartja szemmel. Figyeli minden nap minden egyes órájában, bár... percében nem annyira még ő se megszállott. Egyszerűen csak tudni akarja, hogy mivel tölti a napjait és az a csekély kis bizalom amit tanúsított felé a vöröske, még nem elég arra, hogy meg is bízzon a férfiban. Talán emiatt is kényszerült arra, hogy tettlegességig fajuljon a "nyomozása". Érzékei kiélesednek, talán még a szokottnál is jobban. Mindenkit szemmel tart és mindenkire ráemeli hajszálnyit metszett és haragos tekintetét, aki csak szemrevételezi Hannát. Mintha az ő féltett kincse lenne. Épp ezért is akad meg a tekintete egy fiatal lányon aki követni kezdi a vöröst. Először megvárja, míg tesz előtte pár lépést, ezután pedig flancosan lakkozott cipőjének halk kopogásával elindul utána a macskaköves úton. Leginkább egy bankárra vagy egy jól menő üzletemberre emlékeztetheti az embereket s még a férfiak is kíváncsian fordulnak vissza felé és veszik tudomásul tökéletlen tökéletességét. Mivel napon jár, nem gyanakodhatnak lényére. Sokan csak onnan tudják, hogy vámpír, hogy szebb az átlagnál, tökéletesebb és másabb. Van egy érdekes, pszichotikus kisugárzása, rejtett de nyilvánvaló ereje ami miatt tartanak tőle. Nyilván okkal, noha ártatlanokhoz hozzá nem nyúlna. Befordulva a következő saroknál levágja az utat egy kisebb elágazásnál, majd egy laza mozdulattal, zsebre dugott kezekkel megáll a fiatal Jáger előtt ezzel megállítva őt. - Ne haragudj, de... megkérdezhetem mit akarsz a lánytól? - arca teljesen közömbös, mély, fekete íriszei mint feneketlen katlan ülnek arca közepén minden létező kifejezést mellőzve ezzel. Egyszerűen csak tudni akarja, mi járatban van erre és mit akar Hannától. |
| | | JágerYou don't have to be afraid Blue Hathaway The monsters among us
Második avatárkép : Gif : Titulus : Psychotic Angel
Idézet : Nincs megadva
Faj : Jáger
Posztok száma : 7
User neve : Nincs megadva
Speciális képesség : Képességelszívás.
Rang : Szabadúszó
Kor : 24
Születési hely : New York
Foglalkozás : "Sintér"
Családi állapot : Szingli
Vonal : Tartózkodási hely : NY
Avatár : Zoey Deutch
Csatlakozás : 2015. Jul. 19.
|
Re: Blue & Kellan Vas. Júl. 26, 2015 9:44 pm | |
|
Fogalmam sincs, mi üthetett mostanság a pasikba, de kezd egyre degradálóbb lenni, hogy mindenhol követnek. És csodálkoznak, ha az ember lánya kisvártatva paranoiás lesz. Jó, ennek legalább alapja van, mert a nyakam rá merném tenni, hogy az ürgének köze van a kis csajhoz. Na, de nyugi, ha minden jól megy, és ajánlom, hogy menjen, ezt aproblémát mindjárt orvosolni fogom. Igaz sokkal egyszerűbb dolgom lenne, ha nem egy idős vámpír loholna utánam, akinek még csak meg se kell erőltetnie magát, hogy a falra kenjen, mázli, hogy szívós vagyok, mint a nyavaja. Ahogy az várható volt, előttem terem, így én kritikusan végig tudok nézni rajta. Semmi jelét nem mutatom annak, hogy bármilyen hatással is lenne rám, hisz nincs is, pusztán az erőviszonyokat mérem fel. Aztán meg a szemöldököm is felszalad. Illedelmes vámpír.. mi lesz ezek után, egy démon, kai bocsánatot kér? Tényleg vannak a világnak furcsa egyedei. Ja mondom ezt én, aki konkrétan minden lépésével szemközt röhögi a rendet, na meg a léte valódi értelmét, de mindenhová kell egy fekete bárány, nem? - A-aaa, a második randiig egy szót se szólok magamról - rázom meg a fejem, jelezve, hogy ettől nem tágítok még akkor sem, ha olyan pasi áll előttem, aki láttán szó szerint összepisilem magam. - Elvi kérdés, sorry - vágok bűnbánó képet, már amennyire az tőlem telik, s majd, hogy ezt már letudtuk, még mutatok egy peace jelet, és kikerülöm a férfit. Legalább is a feltett szándékom ez, hisz nem érek én itt rá cseverészni, meg amúgyse megy nekem.
|
| | | Ajánlott tartalom The monsters among us
|
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |