|
| Hanna Cavanaugh-Redfield The monsters among us
Második avatárkép : Gif : Titulus : Fallen Angel
Idézet : Nincs megadva
Faj : Dhampír
Posztok száma : 8
User neve : V.
Speciális képesség : Időutazás
Rang : -
Kor : 22
Születési hely : Boston
Foglalkozás : Tanulo
Családi állapot : Hajadon
Vonal : Tartózkodási hely : New York
Avatár : Lily Collins
Csatlakozás : 2015. Jul. 11.
|
Hanna Kellan Kedd Júl. 14, 2015 7:17 pm | |
| Fel se fogom azt, ami körülöttem zajlik, csupán érzem, hogy olykor a vállamhoz érnek, végigsimítanak rajta, motyognak valamit. Érdemleges válasz, vagy reakció viszont várat magára. Soha nem hittem volna, hogy egyetlen pillanat alatt dőlhet romba minden. Görcsösen szorítom azt a levelet, könnyáztatott tekintettel vizslatva, anyu nemrég elkészített sírját, s most az egyszer sikítanék a tehetetlenségtől. Juliette is felszívódott, nem tudom, miként, de mindig érzem a jelenlétét, vagyis… most már világos.. azt hiszem. Fogalmam sincs, kit akarok áltatni, hisz a sorokat még megemészteni se sikerült, nem hogy felfogni. Azt állítja, nem vagyok ember. Azt írta, sok más nem ember is van. Lassan szedem össze magam, és tekintek körbe a még itt maradt lényeken. Senkiben sem bízhatsz meg…
El nem tudom képzelni, mire értette ezt, hisz körülnézve, egyetlen alakra se tudnék rámutatni, aki kezébe nem dobnám nyugodt szívvel az életem. Ők mind fontosak számomra, és így van ez fordítva is, különben nem lennének itt, nem tekintenének aggódva végig rajtam. Újfent leszegem a fejem, gondosan ügyelve arra, hogy hosszú hajam eltakarja az arcom, épp csak annyira, hogy ne látszódjanak a kibuggyanó könnyek. Már nincs itt, már nem fogja tudni megmagyarázni. Nem is tudom, mi fáj jobban, az, hogy elment, egyedül lettem, vagy az, hogy megint csak egy tömérdek kérdés, amire egyedül kell megtalálnom a választ. Hiába hajtom most barátnőm vállára a fejem, tudom, mindazt, amit olvastam, még akkor sem mondhatom el neki, ha még én magam se hiszek benne. Mert nem hiszek, egyelőre teljes képtelenségnek találom, de anyu sose hazudott volna, hisz a mi kapcsolatunk, pont, hogy az őszinteségen alapult. Csupán elhallgatott dolgokat, ahogy kinéz, nem is kicsi dolgokat, káoszt teremtve ezzel bennem. Azt se tudtam, hogy él még az apám, erre kiderül, hogy majd’ több száz éve? Lerogyok a földre, és a hátam mögött lévő sírkőnek támasztom a hátam, elvesztve minden erőm. A temető közben kiürült, s sötétebb is lett, így bár a látásom még most is kiváló, már egy emberéhez képest, érzékelem, hogy jócskán esteledik, mégse visz rá a lélek, hogy felálljak és haza sétáljak. - Ki.. ki van ott? – kapom a fejem egyből arra, ahonnan a hangot hallottam, de hiába hunyorgok, semmit nem látok. Kezd kiütközni a paranoia? A hangom ugyanolyan esetlen, mint most én magam vagyok, és tényleg szerencsétlennek érzem magam, hisz a legkisebb zajtól is összerezzenek.
|
| | | Kellan B. Whittemore The monsters among us
Második avatárkép : Gif : Titulus : Nincs megadva
Idézet : Szánalmas életének egyetlen boldog órája a hajnal volt, amit minden nap alig várt. Érezte a nap melegét a bőrén, beszívta a párás ködöt, és élvezte a napfényt. Ezek jelentették számára a boldogságot.
Faj : Vámpír
Posztok száma : 19
User neve : Anonymus
Speciális képesség : UV- tolerancia
Rang : .
Kor : 1405
Születési hely : Olaszország, Ravenna
Foglalkozás : Bérgyilkos, fejvadász
Családi állapot : Nőtlen
Avatár : Andrei Andrei
Csatlakozás : 2015. Jul. 13.
Gif2 : |
Re: Hanna Kellan Kedd Júl. 14, 2015 7:43 pm | |
| Léptei kopognak a repülőgép lépcsőin ahogy halad lefelé. Tekintete felméri a terepet, minden ott lévő embert és vámpírt egyaránt alaposan megnéz magának csak, hogy ezzel ki tudjon szűrni egyet s mást gondolataikból, tetteikből. Rejtett néma szavak érkeznek cipőjének fényességére, nyakkendőjére vagy épp karján fénylő méregdrága Rolex órára melyet nem is olyan rég vett magának. Fényes anyagú, inkább mély ezüst tónusú öltönye a legtöbb személy érdeklődését felkelti. Legalábbis a tekintetük ezt árulja el. Tudta ő, hogy igazán kellemetlen helyzetet fognak teremteni az itt lévők, de felesleges lett volna az egész bagázst elhozni magával. Így inkább csak vet néhány riasztó pillantást a körülötte álldogáló, nála közel ezer évvel fiatalabb vámpírokra, kik rögvest tesznek hátrafelé egy lépést amolyan, "mégsem kell a cipője" fanyalgó fejjel. - A kocsija, uram - vezeti oda a New York-i házának házvezetője a sötétszürke, fényesre mosott Aston Martinjához, melynek belső bőr ülése tökéletes krémszínben pompázik. Nem sűrűn használt járgány, hisz megtiltotta, hogy bárki is használja. Csak akkor bőgetik meg egy kicsit mikor tudják, hogy érkezni fog, nehogy meglepetés érje a férfit ezzel megkérdőjelezve a további szolgálatukat nála. - Mikorra várhatjuk, uram? - Leonard tekintete kíváncsian fürkészi a nála majd egy fejjel magasabb, kora ellenére viszont látszólag negyven évvel fiatalabb férfi arcát. - Ma Philadelphiába megyek. Ott ne várjon rám senki, egyedül akarok lenni, dolgom lesz - ennyivel le is szögezi kérését és máris beül a gyönyörű, kifogástalan állapotú autóba mely lágy, mégis férfias bőgéssel indul el. Kerekei kiforognak, csikorogva indul meg a repülőtér poros, száraz aszfaltján és csak további húsz percre van szüksége ahhoz, hogy elérjen a temetőbe. A sötét ellenére tökéletesen tud közlekedni, hisz érzékszervei erre a közegre lettek tökéletesek. A sötétre, a félhomályra, a ködre és borúra még akkor is, ha vámpír léte ellenére a Napon is ugyan olyan lelkesen tud közlekedni, mint éjjel Holdfénynél. A kifele haladó tömeg úgy néz végig rajta, mintha legalábbis űrlény, vagy valami csodálatra való teremtés volna. Több nő utána fordul, viszont ezt csak a hangjukból és energiáikból érzékeli, hisz ő nem teszi ezt meg lévén nem érdekli, Most dolga van, ami nem más mint... ...- miért arra nézel? - vonja fel érdeklődön a tekintetét. A kétségbeesett, látszólag értetlen és összetört lány pont ellenkező irányba néz, mint ahol ő áll mellette, kellemesen mély hangja pedig nagy valószínűséggel meg is hozza hatását. |
| | | Hanna Cavanaugh-Redfield The monsters among us
|
Re: Hanna Kellan Szer. Júl. 15, 2015 10:46 am | |
|
Úgy reszketek, mintha fáznék, pedig erről szó sincs. A térdeimet felhúzva, karolom át őket kezeimmel, és várok... hátha csillapul valamit ez az egész, mert nem hiányzik nekem, hogy megint valahol máshol kössek ki, most nem. Lassan érzékelem, hogy már alig-alig maradtak itt, csak én meg a fejemben lévő tömérdek kérdés, meg valami nagyon furcsa, idegen energia, amihez hasonlót még soha nem éreztem. Nem is kérdés hát, hogy ezek után, már a saját árnyékomtól is félek, hisz ha minden igaz, amit anyu leírt, akkor tényleg nagy a baj, amir rendszerint szeretej elkerülni. Nem sokára be is kúszik a fülembe a nesz, ami nem hagy nyugodni, sőt még az eddiginél is zaklatottabb lerszek az olvasottak hatására. Nem azt mondom, hogy kapkodom a fejem, de mindkét irányt bejárom, mikor meghallom a hangot.... közvetlen mellőlem. - Én... én csak... - nem szeretném, hogy egy vámpír leszedje a fejem a helyemről? Nem, ez így valahogy nagyon hülyén hangzik. - Arra hallottam valamit... azt hiszem - a végét már csak suttogom, és a fejem is leszegem újfent, majd kezeimmel megtörlöm az arcom, sóhajtva veszek erőt magamon, és állok fel. - Sajnálom, bizonyára útban voltam Önnek, de már megyek is, csak épp... - nyelek egy nagyot, így küzdve le a következő könnyáradatot, ami kitörni készül. - Tudja, az anyám.... - mutatok a sírra, s gyanítom csak azért vagyok ilyen bőbeszédű egy idegennel, annak ellenére, hogy belém lett sulykolva, ne beszéljek senkivel, mert túlságosan fáj. - Megölték. - nagy nehezen sikerül csak kiejtenem a szavakat, még csak nem is bízok abban, hogy a férfit ez megrengeti, New Yorkban az ilyesmi mindennapos. - De tényleg már megyek is, sajnálom, hogy kellemetlenséget okoztam - hadarom el, elvégre mégis az ő egyik szeretettjének sírjának dőltem, s bár nem járok naponta ide ki, azért van fogalmam arról, hogy ezt nem sokan nézik jó szemmel.
|
Idézet : Szánalmas életének egyetlen boldog órája a hajnal volt, amit minden nap alig várt. Érezte a nap melegét a bőrén, beszívta a párás ködöt, és élvezte a napfényt. Ezek jelentették számára a boldogságot.
Re: Hanna Kellan Szer. Júl. 15, 2015 11:20 am | |
| Soha nem volt idegbajos szerzet aki nekiáll kapkodni vagy kétségbeesetten hadakozni, ha valaki már csak csúnyábban is néz rá. A repülőt körülvevő emberek és vámpírok többnyire meg se rendítik már csak azért se, mert tudja, hogy kisujjal könnyedén megölhetné bármelyiket és ehhez még csak a fegyverei se kellenek, amire elsők között szüksége lenne. Tudja jól, hogy milyen területre tette be a lábát. Otthon, Olaszországban az ő családja az egyik vezető vámpír "dinasztia", bár ő soha nem vette ki a részét belőle. Itt viszont új helyen van s olykor még a kor se lehet elegendő védelem számára. Lehet, hogy sok szövetségese van itt is, de előtte még nem árt őket összegyűjteni. Viszont ha már a gyűjtögetésnél tartunk akkor először a kis vöröset kellene megtalálni akiért gyakorlatilag New Yorkba utazott. Ha be is teszi a lábát az Egyesült Államokba, akkor is inkább Philadelphiát keresi, lévén ott van egy hatalmas háza ami talán a környék legbiztonságosabb és legjobban védett helye. Nem véletlen az se, hogy már a repülőnél leszögezte, hogy ne várják meg mert nem fog hazamenni a város szélén lévő házba, sokkal inkább a másik várost választja. Azt persze nem kötötte az orrukra, hogy milyen ügy miatt van itt, majd kiderül idővel. Először meg kell szelídíteni a lánykát és elhitetni vele, hogy ő a jófiú a csapatban. Értetlen tekintettel ácsorog mellette miközben mély barna, már-már feketének ható szemeit a szemközti bokrokra és fákra emeli ahol néhány régebbi sírkő tengeti unalmas mindennapjait. Arcáról nem lehet semmi érzelmet leolvasni, olyan mint egy szépen faragott Bernini szobor. Amilyen élettelen márványnak hat, épp olyan élő is. Általában magázódni szokott, viszont tekintettel a lány zsenge korára, talán így hamarabb tudja elérni azt, hogy a bizalmába fogadja. - Talán rosszul hallottad - tesz egy-két lépést felé, hogy alaposabban szemügyre vehesse az arcát. Igen, pont azok a bájos, kellemes vonások mint amilyenek a képeken voltak. Annyi a különbség, hogy most sokkal megtörtebbnek, kiszolgáltatottabbnak és kétségbeesettebbnek hat. - Ha útban lettél volna akkor kikerültelek volna, de nem kell szabadkozni mivel hozzád jöttem - zárja le gyorsan miközben az említett sír felé pillant. Tudja jól, hogy milyen kegyetlen halált halt a nő, és, hogy nem így kellett volna történnie, most pedig emiatt is aggódniuk kell, hisz többszörös figyelmet kell szentelnie rá. Tanítania kell, vigyáznia kell rá, vezetgetnie és elmesélni neki azt, amit eddig titkoltak előle és csak szavakkal mondtak el neki bizonyos részleteket ami vajmi kevés. Talán még azzal sincs teljesen tisztában, hogy ki ő valójában és, hogy mi céllal jött a világra. - Tudom, ezért is vagyok itt. Az apád küldött, ezt a levelet írta nekem még a halála előtt. Ma kaptam meg - kellemes lassúsággal húzza elő a még délelőtt a zakója belső zsebébe bújtatott levelet, ami kemény sárgás lapra íródott fekete tintával. A levél tartalma első körökben arról szól, hogy Roger milyen mértékben bízott meg Kellanben és, hogy minden hitét belé vetve elvárja, hogy segítsen a lányán. Azt akarja, hogy ő legyen mindig mellette és segítse. - Mostantól én leszek az, akire számíthatsz. Senki más - reméli, hogy legalább átfutja a sorokat és megérti, hogy miért van itt és nem a mumus vagy a kaszás. |
|
Re: Hanna Kellan Szer. Júl. 15, 2015 11:37 am | |
|
Hazudnék, ha azt mondanám, minden figyelmem a férfinek szentelem. Egyrészt túl zaklatott vagyok ahhoz, hogy olyasmivel foglalkozzak, mint a korombeli lányok többsége, másrészt, még sose foglalkoztatott túlzottan ez a dolog. Megvoltam za én sjaát kis világomba, ami rejtegetett némi titkot - na de nem ennyit -, és a barátaimmal. A fiúk bár akadtak akik, oly' módon közeledtek felém, nem fértek még bele ebbe a világba, és anyu is folyotn azt mondta, erre még bőven ráérek, és akkor is hittem neki. Azt viszont nem tudom nem megjegyezni, ha mást nem magamban, hogy ez a férfi is pontosan úgy néz ki, ahogy anyu leírta apámat, és a vészcsengő egyből megszólal. Próbálok egy aprcsóka jel után kutatni, ami arra utalna, nem ember. Ami arra késztetne, hogy fussak, de semmi, csak egy merev szobor, aki látszólag csupán a pillantásával tudna fájdalmat okozni. Noha most ennyi is bőven elég, hisz fogalmam sincs, mennyi fájdalmat bírnék még el. - Lehetséges... - biccentek aprót, igazat adva neki, aztán mégis kicsit ráncolom a szemöldököm, úgy tekintek fel rá újfent, bizonytalanul, mégis van valami, ami fúrja az oldalam. - Az illata nem olyan, mint a többieké, és lépéseket se hallottam - halkan ejtem ki a szavakat, attól félve, hogy majd jót röhög, és azt mondja buta vagyok. Mert hogy nem, és esküszöm, ezeket be se képzeltem, vagy mégis? Zavaros minden, lassan már saját magamban sem vagyok biztos. Még meg kéne emésztenem a levélben írtakat. - Ho..ho... hozzám? De hát... - pislog nagy barna szemeimmel teljesen értetlenül, és már-már refelexből hátrálok is egy lépést, hisz a fejemben még mindig az zakatol, senkiben nem bízhatok meg. - Nem is ismerem magát - rázom meg a fejem, mert ebben az egy állításban biztos vagyok. Sose találkoztam vele, vagy ha mégis, Juliette azt is kitörölte az emlékeimből, ezek után azon se lepődnék meg. Óvatosan nyúlok a levélért, majd elolvasva a sorokat, megint mellbe vág az a furcsa, fájó érzés, ami úgy tűnt, enyhülni látszik. Viszont, ahogy a példa mutatja, elég hozzá egyetlen pillanat, hogy megint a szakadék szélére kerüljek, mikor majdnem kikászálódtam onnan. - Ő is? Én... - csak akkor törlöm le a könnyeket, mikor már majdnem a számban érzem a zíüket, hisz észre se vettem, hogy újra megindultam. A fejem rázom, és tényleg teljesen tanácstalanul tekintek a férfire. - Ezek után... mégis hogy lehetnék biztos abban, hogy Ön nem akar nekem ártani? Megbocsájtson, de.... de.. most veszítettem el a szüleim.. tudtam meg, hogy nem vagyok teljesen ember... ez nekem így sok - sóhajtok fel, ahogy kiejtem a szavakat, aztán megint csak visszatelepszek ülőhelyemre, lévén alábaim újfent nem bírták sokáig a szolgálatot.
|
Re: Hanna Kellan Szer. Júl. 15, 2015 12:03 pm | |
| Fekete tekintetét le se véve az előtte sorvadozó, szerencsétlenül járt, nagyjából már hátrányos helyzetűnek is nevezhető lányról, egyik lábáról a másikra nehezedik miközben próbálja megfejteni a kínjait, amit jelen pillanatban nem tud kiköszörülni semmilyen módon. Ezt Hannának magának kell megoldania, hogy miként viseli el a gyászt, miként lesz képes mihamarabb lábra állni. Viszont ehhez hozzá kell segítenie. Kell valakinek lennie mellette aki segíti, aki mellette van és ha kell akkor támaszt nyújt számára. A vállát persze már most feltudja ajánlani neki. Felvont szemöldökkel halkan elneveti magát. - Jó, ezek után már csak az hiányzik, hogy "az arcbőre makulátlan, és ridegebb, hűvösebb az átlagnál, a szívverését se hallom". Nem akarom eljátszani azt a nyomorult filmet, remélem megérted. Igen, Vámpír vagyok, de ezt majd később jó? Mindvégig hallgatja a lány szívének lüktetését, mely a percenkénti egynél, ami egy dhámpírt jellemez, az jelen pillanatban felgyorsul percenkénti kettő, háromra. Tisztán kivehető ebből, hogy ideges és az illata is erről árulkodik. Viszont soha nem volt Kellan olyan személyiség, aki lekucorodik egy kétségbeesett lány mellé, átöleli és elmagyarázza neki, hogy már csak ő maradt, benne bízhat egyedül. Marad a jól ismert ridegsége amit általában zsebre dugott kézzel, póker arccal közöl. - Nem ismerhetünk mindenkit. Én se ismerlek téged, de úgy érzem, hogy az apádtól kapott levél valamivel közelebb hozott hozzád. És megpróbálom elérni majd azt is, hogy idővel megbízz bennem. Remélem menni fog, mert kénytelen leszel bevallani, hogy csak én maradtam - ebben még ő maga is kételkedik, mert nem érzi még egészen biztosnak azt, hogy egy élet fog múlni rajta. - Ő is. Ez is mutatja, hogy mekkora bajban vagy. Nagyon sok mindent kell megbeszélnünk viszont ahogy elnézlek, nem érzem úgy, hogy ez ma megfog történni - kelletlenül köszörüli meg a torkát, s miután átadja neki a levelet, nem mozdul egy tapodtat se. A magasságkülönbség nyilvánvaló, így lefelé kell néznie ahhoz, hogy láthassa az arcát. - Pontosan. Most veszítetted el őket... és én vagyok az egyetlen aki most itt van melletted. Ezek után miért ne bízhatnál meg bennem? - a kérdése nyilvánvaló. - Elmesélek neked mindent! Megtudhatsz tőlem mindent arról, hogy mi vagy te valójában, mi volt az apád és, hogy mi az ami most történik körülötted. És nem kell aggódni, vigyázni fogok rád! - határozottsága ellentmondást nem tűrően visszhangzik és ugrál ide-oda a sírkövek között, majd leguggol a vele szembe ücsörgő lány elé, miközben megigazítja fényes, élére vasalt nadrágját. - Gyere velem, segíteni szeretnék - nyújtja hosszú, ápolt ujjakban végződő kezét az összetört vöröske felé, hogy felsegítse a földről. Nem akar rögtön erőszakhoz folyamodni, így felkapni őt a földről és a kocsihoz cipelni. El akarja nyerni a bizalmát. |
|
Re: Hanna Kellan Szer. Júl. 15, 2015 8:28 pm | |
|
Most még az is zavar, hogy néz. Rettentően félek, és a bizalom, a tény, hogy egy vad idegenre vagyok szorulva, aki simán kitörhetné a nyakam, vehetné a vérem, vagy a fene tudja még, micsoda, cseppet sem segít ezen. Veszteni valóm viszont nincs, így még csak kételkedni se akarok a szavaiban. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy elég megnyerően adja elő magát, vagy csupán én vagyok túl elkeseredett, de a lényegben igaza van. Már nincs senkim, senki, aki megmagyarázhatná, mi folyik körülöttem. Zavarba jövök, mikor hallom a halk nevetését, a fejem is leszegem, mert úgy tűnik, mégis csak csacskaságokat beszéltem, ennek ellenére, halványan ugyan, de magam is elmosolyodom. - Tán nem bírja a Culleneket, farkas párti? – persze csak viccelni próbálok, ami egyébkén elég furcsa jelenség egy temetőben, de segít… lenyugodni, épp csak annyira, hogy ne a zokogás legyen az, ami kiszökik belőlem, hisz annak idején beszélni is megtanítottak ám. Arra, hogy majd később választ kaphatok pár kérdésre, csak biccentek, sose szoktam erőltetni semmit, még csak a hiszti se az én asztalom, hiába lenne hozzá most még jogom is, nem menne. Bár még csak meg se próbálom, hisz anyu mindig azt mondta, a hiszti olyan, mintha megpróbálnám ledönteni a ledönthetetlen falat… teljesen haszontalan cselekedet. - Apám se ismert, vagyis… én nem ismertem őt. Egy wicca buherált az emlékeimmel, mint kiderült, így fogalmam sincs, találkoztam-e vele valaha – sóhajtok fel elkeseredetten, mert nagyon úgy néz ki, már nem is fogok, ami azért fáj, hisz mindenki szeretné tudni, kik is voltak a szülei, nem? - Azt ugyan belátom, hogy szükségem van a segítségére, de anyám a levelében vagy háromszor megírta, már senkiben nem bízhatok meg, mégis honnan tudhatnám, hogy nem ver át? – döntöm kissé oldalra a fejem, az arcát fürkészve. Tekintetem tényleg arról a mérhetetlen bizonytalanságról uralkodik, ami most engem is körülleng, mert hiába az impozáns máz, ki tudja, micsoda ez a férfi. - Haza kell mennem, a cuccaim, mindenem… anyám holmiijai… lehet már be is törtek… Bronxban gyakori – esek kétségbe, mert ilyen messze még sose merészkedtem a házamtól, és ebben a pillanatban cseppet sem csoda, hogy egyből a legrosszabbra gondolok. - Mert még csak a nevét sem tudom – tárom szét a karom, mert kicsit furcsa az, hogy az első találkozás alkalmával már arra kér, bízzak meg benne, holott szerintem tudja, ez azért mégse olyan egyszerű. - Megpróbálom… ígérem, és már most nagyon hálás vagyok azért, mert a segítségemre sietett, el nem hiszi mennyire sokat jelent ez nekem, de a bizalomhoz idő kell, és jelenleg én még félek Öntől – harapok az ajkamba, mégis jól artikulálom a szavakat, hátha sikerül ezzel megértetnem vele, ez nem megy annyira könnyen, mint ahogy azt szeretnénk. Ennek ellenére a felém nyújtott kezet egy biccentéssel fogadom el, majd erőt véve magamon kelek fel, hogy hagyjam egy vad idegen, hogy oda vigyen, ahová akar. Egyetlen pillanat az egész. Felsikkantok, hisz hirtelen szédülök meg, majd megfogva a férfi kezét hunyom be a szemem, hisz én már tudom, mi következik. - Jaj ne – vékonyka hangon nyögöm ki, még a szemem se merem kinyitni, mert félek attól, ami a szemem elé fog tárulni, hisz a múltkor is kis híján elégettek, csak mert boszorkánynak hittek. - Oké… azt tudnia kell, nem tudom, hogy működik, egyszer csak… jön és elragad, és valami ilyen helyen kötök ki – tárom szét a karom aggódva, de aztán én magam is meglepődök az elém vetülő képen. - Ez Verona? – pislogok nagyokat, hisz anyu hobbijából adódóan, nem egy festményt láttam már, ami pontosan így néz ki.
|
Re: Hanna Kellan Csüt. Júl. 16, 2015 10:47 am | |
| A kérdés hallatán kelletlen grimaszba torzul az arca és ha a helyzet úgy hozná akkor nagy valószínűséggel már rég a fejéhez kapott volna és jajongva tépné a haját. - Utálom azt a nyálas, idétlen tinirománc filmet aminek nem mellesleg semmi valóságalapja nincs. Ami meg a farkasokat illeti... inkább hagyjuk jó? - legyinteni is elfelejt, inkább elfordítja a tekintetét a lányról és egy nagy sóhaj kíséretében csak megforgatja a szemét. Igazából soha nem volt komolyabb gondja a farkasokkal, viszont az utóbbi időkben meggyűlt a baja egy-két példánnyal akik merőben rányomta a bélyegét a megítélésére. Nem sűrűn társalog velük és nem is szíven keresi a társaságukat tekintettel kezelhetetlenségükre. Komolyan a legtöbb vámpír kezesbáránynak számít mellettük, na nem mintha a haragjuktól és az erejüktől tartana, viszont jobb félni mint megijedni főleg, hogy hozzá képest egy csecsemő korú lánykát kell "nevelgetnie". - Én nem tudok semmit a kapcsolatotokról, viszont annyi biztos, hogy ő teljesen tisztában volt azzal, hogy ki és mi vagy. Mintha tényleg úgy ismert volna legalábbis az elmesélése alapján mintha nem csak egy lány lennél akit elpotyogtatott a nagyvilág valamelyik pontjában aztán otthagyott, hogy az anyád felneveljen, hanem komolyan tudatában volt veled. Teljesen olyannak mesélt el amilyennek én is látlak. Kétségbeesettnek, szerénynek, gyámoltalannak és... fogalmad sincs arról, hogy mi is történik. Mondjuk a jelenlegi helyzetben mindent megértek és igyekszek majd kiköszörülni a csorbát - nem is tudja jobban bebizonyítani, hogy milyen mód tettre kész. Ha már ígéretlenül is ígéretet tett, hogy egyengeti a vöröske útját, akkor tegye rendesen. - Úgy nézek én ki mint aki a bolondját járatja veled? Most őszintén? Emellett... nem kel olyan bizalmatlannak lenni mint ahogy azt anyád kérte. Hallgass a szívedre és megfogod tudni, hogy talán én leszek az a kimondatlan egyetlen, akire teljesen rábízhatod magad minden további nélkül - soha nem érezte magát olyan leterhelten, mint most. Általában nem kapcsolatot kellett teremtenie az eddigi melói alapján amivel Rogerrel megbízta, sokkal inkább valakinek a likvidálásával. Jelen esetben viszont mindent meg kell tanítania szegénynek - ami nem mellesleg elég hosszú folyamat lesz - amit egykoron az ő fejébe is belevertek valamint a további évek tapasztalatát amit egyedül szerzett. - Kellan vagyok. Ne haragudj ezt tényleg elfelejtettem - a hibáit soha nem temeti el inkább megpróbálja kijavítani. Egész életében olyan ember... bocsánat vámpír volt, aki képes bocsánatot kérni azért amit elront vagy hülyeséget csinál. - Figyelj én nem követelek semmit és nem is várom el, hogy már most lefektessük az "együtt élés" gondosan letisztított alapköveit. Majd kialakul. Tenni fogok érte, ígérem. Mikor felhúzza a földről, furcsa érzés keríti hatalmába, már csak a puszta érintéstől is. Mikor viszont felsikkant a lány, értelmetlenül vonja össze a szemöldökét és bele se mer gondolni abba, hogy mi történik. Furcsa bizsergést érez nem csak az ujjai végében de a nyelvében is, ami kis híján eléri, hogy kidobja a reggeli vérmennyiséget amit nagy nehézségek árán bevitt a kevés idő miatt. Mikor máshol kötnek ki, némiképp előregörnyedve a hasára szorítja csontos kezét, majd sóhajt egyet. - Na ezt... azt hiszem, hogy orvosolni kell - motyogása talán most teheti először igazán sebezhetőnek, vagy legalábbis ez által annak hat. Elég sok képességet ismer és volt is szerencséje a testén tapasztalni azok következményét, de ilyennel még nem találkozott. Meg se lepi, hogy Roger ezt elfelejtette említeni. Miután összeszedi magát, kiegyenesedik és összeszűkített szemekkel, gyanakvón néz körül. - Igen, ez Verona. Már csak az a kérdés, hogy melyik kor? - ismeri a környéket lévén maga is Olaszországban élt élete jelentős részében. Az viszont nem kerülheti el a figyelmét, hogy nincsenek autók és még a régi, poros utak borítják burkolatként az utcákat. - Mi lesz a következő? Rómeó és Júlia jön majd kézen fogva velünk szemben? |
|
Re: Hanna Kellan Szomb. Júl. 18, 2015 11:25 pm | |
|
- Valahogy sejtettem - nyugtázom egy biccentéssel. Nem csak azért, mert ő vámpír és személyes sértésnek veszi a róla alkotott képet, hanem, mert tapasztalataim szerint a pasik többsége frászt kap az ilyesmitől, és ez rendben is van. - Miért? Léteznek? - kerekedik el a szemem, csak aztán gondolok bele, hogy ha már egy vámpírral beszélgetek, félvámpír létemre, bizonyára farkasok is lakhatják ezt a hatalmas bolygót. Annyira ostobának érzem magam, hogy sokszor jut eszembe, inkább meg s ekéne szólalnom, de ez most egy teljesen új világ, s noha még mindig nem sikerült teljesen felfognom ezt az egészet, a kíváncsiság újfent felülkerekedik rajtam, ahogy máskor is. Egyszerűen tudni akarok mindent, és bosszant, hogy ahhoz bizony idő kell. Persze ki nem mutatom, nem akarom, hogy a férfi már most nyűgne érezzen, mert ezek szerint nem kevés időt töltünk majd együtt, és hát... a minimum, hogy igyekszem megkönnyíteni a dolgát, ha már egyszer a nyakába szakadtam. - Miért? Jó, az rendben van, hogy megígérte, de az idő segített. Már nincs senki, aki felelősségre vonhatná Önt, amiért, nem teljesít valamit, elvégre apám... - nem vagyok képes kimondani, mégis tudom, hogy tökéletesen érti, mire célzok. Minden esetre furcsának találom, hogy még azok után is megjelent itt azzal a szánt szándékkal, hogy segítsen. Nem szokás, sőt irtó ritka, hogy valaki be is tartja azt, amit egyszer megígért, és ez becsülendő. - Ha egy nő elkezd a szívére hallgatni, a végrendeletét is aláírhatja egy úttal - döntöm oldalra a fejem, közölve vele a tapasztalataimból leszűrt tényt. Nem, jó ez így, legyen csak az eszem a helyén, mert ha én elkezdek a szívemre hallgatni... nem tehetem, van akinek ez megadatott, de nekem nem. Inkább hazudok tovább Saranak is, mintsem elmondjam neki az igazságot, így legalább meg tudom védeni. - Semmi gond... Hanna, de gondolom ezzel semmi újat nem mondok - mosolyodok el halványan, aztán pár pillanat hezitálás után, lassan, óvatosan nyújtom felé a kezem, amit a mozzanat közben párszor még vissza is húzok, mire úgy döntök, abban még semmi rossz sincs, ha adózok kicsit az illemnek. - Ahogy én is - biccentek, mert ha már ő tesz valamit azért, hogy ne ilyen légkörben kelljen élnem, és mégis bevégezze azt, amit rábíztak, nem fogom, nem is akarom megnehezíteni a dolgát. Amúgyis nyugodt teremtés vagyok többnyire, legalább is anyu mindig azt mondta, bár minden gyerekkel csak ennyi gond lenne, mint velem. Persze nem lennék én, ha valami egyszer zökkenőmentsre sikerülne. Ahogy lenyugszom, az a bizé már megint tesz arról, hogy az adrenalin megmaradjon. Kinyitva a szemem, konstatálom csak, hogy a férfi... Kellan még ide is velem jött, ami tényleg furcsa, mert eddig csak egyedül kerültem fura helyekre, jobb lesz tényleg vigyázni. - Gondolja, hogy lehet? - vonom fel aszemöldököm kissé hitetlenül, mert nem nagyon hiszem. Még csak azt se tudom megjósolni, mikor következik be, hisz folyton random tör rám, és még csak azt se tudom, hol fogok majd kikötni. - Nyomozzuk ki - felkiáltással indulok meg lassan, óvatosan lépkedve, ügyelve arra, hogy lehetőleg senki ne lásson meg, mert ezzel akadtak már problémáim. - Én örülnék neki, úgyis azt elemezzük a suliban, legalább teljeskörű ismeretre tennék szert - sóhajtok fel, mert majdnem el is felejtettem, hogy nekem még tanulnom is kell, mihelyst vége lesz ennek az egész rémálomnak. - Utoljára Salemben voltam, majdnem el is égettek - kuncogok halkan, hisz most már inkább vicces visszagondolni rá, még ha akkor ott rettegtem is. - Vigyázz - kapom el a csuklóját refelxből, és magammal együtt a falhoz húzom, ha hagyja. Mozdulatlan maradok, így kezem még mindig az övén, s csak akkor lazítok a szorításon, mikor az a két őr már távolabb kerül tőlünk. - Sokkal könnyebb lenne, ha korhű ruhát is mellékelnének a kis kilengéseimhez - guggolok le a fal mentén, úgy tartom, jobb lesz itt megvárni, míg az az izé vissza nem repít a saját időmbe.
|
Re: Hanna Kellan Kedd Júl. 21, 2015 11:25 am | |
| Az a nyomorúságos film Kellan bevallása szerint csak a fajtája kigúnyolására jó. Még, hogy csillognak a napon?! Komolyan, mi ez? Csillognak a napon... komolyan?! Ráadásul egytől egyig úgy néznek ki mint valami degenerált, drogos buzi... - Azt gondolod, hogy ha létezünk mi vámpírok és a hozzád hasonló félvámpírok, akkor pont vérfarkasok nem léteznek? Elég sokat kell még tanulnod, és csak remélni merem, hogy könnyen fogod venni az akadályokat, mert hát... ideg összeroppanásra nincs gyógyszerem. Szóval azt javaslom, hogy szedd össze magad addig jó? Holnap elkezdjük, egy napot se pazarolhatunk el - egyszerű tényközlő a hangja. Nincs benne semmi komoly drámaiság, semmi határozottság, egyszerűen csak elmondja amit gondol. Lágyan, tapintatosan elvégre tényleg nem akarja, hogy itt fetrengjen szerencsétlen előtte végső kétségbeesésében. - Ez igaz. Viszont mindig betartom az ígéretem és ez alól a te eseted se fog kivételt képezni. Lehet, hogy már nincs közöttünk az apád aki megróhatna vagy számon kérhetne, de ettől függetlenül engem a szavam kötelez. Amire megkérnek azt megcsinálom minden további nélkül. Vámpír léte ellenére nagyon becsületes és odafigyel másokra. Viszont ez nem azt jelenti, hogy vissza lehet élni a jóindulatával, mert csúnya dolgok is kisülhetnek belőle. - Ha te mondod - ennyivel le is zárja a témát, miszerint mi történik akkor, ha a nők elkezdenek a szívükre hallgatni. Nincs túl sok tapasztalata ebben a témában, viszont sejti, hogy van igazság alapja. - Valóban semmi új nincs benne, de örülök, hogy eljutottunk idáig - ezzel együtt egy halovány mosollyal fogja meg az olykor vissza-visszahúzódó kezet amit óvatosan tart. Néha elfeledkezik arról, hogy mekkora erő lakozik benne így minden rossz vagy hátsó szándék nélkül egyszerűen csak eltörte az illető valamelyik ujját. Most viszont fokozottan odafigyel az óvatosságra. Viszont hamar megtapasztalja, hogy mégis mi az ami miatt figyelmeztette őt a lány apja. Pár pillanatig előregörnyedve engedi, hogy a feltörő hányinger és szédülés eltűnjön, melynek másodpercek múltával már semmi nyoma. - Biztos vagyok benne, mindent lehet csak akarni kell és egy kis tapasztalatot gyűjteni hozzá - felegyenesedik s megigazítva ruházatát, mély levegőt vesz, tekintetét pedig az éjszakai égboltra emeli ahol tökéletesen látszanak a csillagok. - Tekintettel arra, hogy ennyire fényesek a csillagok, valamikor nagyon régen, mikor még nem volt világítás. Ismerem ezt a környéket, ma már nem látni a csillagokat a fények miatt. - Ez egy okos gondolat de gyanítom, hogy nem megoldható - suttogja miközben egész közel kerülnek egymáshoz és a fal mentén leguggolnak. - Az őrök ruházatából ítélve jócskán a középkorban lehetünk. Mond csak, milyen messzire jutottál eddig a történelemben? - nem tudja elképzelni ,hogy mi lehet ez a fajta deformáció nála, hogy nem tudja rendben tartani a kilengéseit. Talán érzelmi alapú volna? Lehet soha nem fogják megtudni, hacsak... - Van egy ugyan ilyen képességű ismerősöm. Majd kicsit érdeklődök nála. - Shania egy több száz éves Dhámpír aki ugyan ilyen képességet tudhat a magáénak, talán tőle megtudhat egy-két dolgot amire szükségük lehet Hanna képességeinek fejlesztéséhez. - Gyere velem, ismerem ezt a környéket. Itt nem leszünk sokáig biztonságban - fonja rá a csuklójára a kezét, majd felhúzza a földről és elindítja a kőből épült falak mentén. Régen még más város állt itt, vagy legalábbis csak később kezdték el renoválni így nem teljesen olyan mint a jelenlegi Verona. De nagyon hasonló, hisz jó rekonstrukciós munkákat végeztek a városon. - Arra van egy aréna. Célozzuk meg azt - mutat az egyik út felé. |
| | | Ajánlott tartalom The monsters among us
|
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |