Lépj közelebb
Nem harapunk nagyot
• • • • • • • • • • •
Ádáz harcok dúlnak a békés élet színfalai mögött. Hosszú évszázadokon átívelő harcok, melyeket nem mi vívunk, nem emberek emberekkel. Nem anyagi javakért, ásványkincsekért, szabad területekért, tiszta vízért, hatalomért. Egyszerű halandóknak álcázott emberfeletti lények mindennapos, vérgőzös küzdelme ez, melynek tudtunk nélkül mi magunk vagyunk hús-vér díjai. Némelyek számára az ereinkben futó életesszencia, a fizikai testünk szolgáltatta táplálékforrás, míg másoknak a lelkünk,a benne fodrozódó érzelemhullámok jelentik a zsákmányt. Fiatalságodra, ártatlanságodra, erényeidre, bűneidre éheznek, lerágnak, lenyúznak rólad mindent behabzsolnak, felfalnak, kiszürcsölnek, elemésztenek.Itt sosem lehetsz biztonságban. Ha bátornak hiszed magad, lépj közelebb és engedd, hogy körülvegyen a Sötétség.
• • • • • • • • • • •
Karakternév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Suttogó hangok
Az utolsó posztok

•• Another way out ••
Vas. Szept. 11, 2016 11:35 pm
Adam Terach
•• Hell Or Heaven ••
Szer. Szept. 07, 2016 7:35 pm
Vendég
Pént. Május 27, 2016 9:05 pm
Alexander Warlow
•• Riggins bár ••
Vas. Feb. 21, 2016 11:12 pm
Marilyn Scarlett Revedune
•• Riggon's Bar ••
Szomb. Feb. 13, 2016 7:18 pm
Marilyn Scarlett Revedune
Pént. Jan. 29, 2016 7:04 am
Vendég
•• Skulduggery ••
Hétf. Jan. 04, 2016 4:57 pm
Vendég
•• Jocelyn & Owen ••
Szer. Dec. 09, 2015 1:35 am
Owen N. Woods
Szomb. Nov. 28, 2015 7:15 pm
Vendég
Kedd Nov. 10, 2015 7:41 pm
Vendég
Chatbox fal
Beszélgess és üzenj
Visszhangzó léptek
Az oldalon tartózkodók

Jelenleg 69 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 69 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (198 fő) Szomb. Okt. 19, 2024 8:50 pm-kor volt itt.
Fórum
Fajok nyilvántartója
az oldal statisztikája
Faj
Férfi
•• Angyal
1
1
•• Nephilim
0
3
•• Démon
0
3
•• Scarba
1
1
•• Succubus
1
0
•• Vérmacska
5
1
•• Lycan
0
5
•• Vérbestia
1
0
•• Wicca
4
2
•• Vámpír
0
7
•• Dhámpír
4
0
•• Halandó
8
3
•• Jáger
7
5
•• Spiritiszta
2
0

Megosztás

Hecate&&Brayden

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Wicca
Pound me the witch drums
Brayden S. Thurlow
Brayden S. Thurlow
The monsters among us

Második avatárkép : Hecate&&Brayden 832686ava2
Gif : The monsters among us

Titulus : The man without a conscience
Idézet : out of your suffering will rise my victory
Faj : Árny wicca
Posztok száma : 44
User neve : Dark Lady
Speciális képesség : -
Rang : Worst nightmare
Kor : 33
Születési hely : Nincs megadva
Foglalkozás : I don't need it
Családi állapot : I am alone
Vonal : Hecate&&Brayden 3rZvgf4
Avatár : Colin O'Donoghue
Csatlakozás : 2015. Jul. 09.

Hecate&&Brayden Empty

Hecate&&Brayden   Kedd Júl. 21, 2015 11:06 am

Hecate & Brayden

~Szükségem van egy kávéra~ túrom fel a szekrényemet idegesen, egy reggelinek nem mondható időpontban. Már rég elmúlt dél, talán délután van. De ahhoz lusta vagyok, hogy a falra pillantva megtudjam az időt. Ehelyett inkább felrobbantom a szerkezetet, hogy még véletlenül se engedjek a kísértésnek, hogy időhöz kössem magam, hogy belépjek én is abba az ördögi körbe, ahol az idő pereg, és nem tehetek ellene semmit.
Inkább cigarettát keresek, ami lenyugtat. Az egész házon végigmegyek, végül a fogasra akasztott bőrdzsekimben találom meg a bontatlan doboz méreg rudat. Mélyre szívom az első slukkot, majd lassan engedem ki, miközben az egyik igés könyv hever előttem. Nem adtam fel az üzenetek megfejtését, ebben még nem olvastam semmit. Ez Winifred tulajdona volt, vagy legalábbis azt hittem, de a monogram másra utal. Apám hagyta rá, apám, akit sosem ismertem. Legalábbis az emlékeim megkoptak róla, és már fel sem tudom idézni arcának vonásait. Csak néhány elsárgult, fekete-fehér kép van róluk, ami bizonyítja, hogy léteztek, és nem csak beképzeltem gyerekként.
Az idő elrohan mellettem, kikerülve engem, a végtelenség rabja vagyok. Mintha alig telt volna el egy perc. Minden bizonnyal több volt, hiszen az erkélyen ülve homály köszönt rám, és én ugyanabban a pólóban vagyok, amit tegnap este felvettem. Tagjaim elgémberedtek, csak nehezen nyújtom ki őket, elnyomva a sokadik szál mérgező rudacskát. Már nincs szükségem kávéra, délután van, lassan sötétedik, most másra vágyom. Egy kis társaságra, de előbb egy zuhanyra. Hűvös vízre, ami a bőrömet verdesi, miközben összeszedem magam. Ez után a tükör előtt állva nézek farkasszemet saját magammal, de mégsem ismerem fel magam. Arcom nyúzott, tekintetem eszelős, mint aki készül valamire. Enyhe szédülés ölel magához, rosszullét. Talán az éhség? Megeshet. Alig eszem. Meginog a talaj alattam, majd megérzek valamit. Valamit, ami vonz. Eddig is éreztem? Mi lehet? Talán az utolsó elmormogott ige? A bejelölt lapon, anyám könyvében, melyet ma hajnalban suttogtam az éjszakába? Miért nem éreztem eddig? Megeshet, hogy a feszültség, ami egész nap rajtam uralkodott, nem a kávé elvonásának tünete volt, hanem az igének, mely kiteljesedve próbál teret kapni, és uralkodni rajtam. Elfordulok a tükörtől, és mély levegőt veszek. Nem engedhetek egy igének, melyet nem is ismerek teljesen.
Sietve kapok magamra pár ruhát, feketét, mert az mindig jól áll. Sötétkék kopott farmert, mert mégiscsak ez áll jól. Az ajtó kilépve tudom, hogy innom kell, hogy elnyomjam az igét. Megszűnik a hatása, tudom, hogy így van. Ha pedig nem, akkor elnyomom. Vissza tudom vonni, de most nem gondolok erre. Mintha kiürült volna az elmém, ahogy a hűvös szél az arcomat éri. Nem tolakodó, kellemes hűvös ez, miközben gondolataim nehezen, de visszatérnek, és magukkal ragadnak. Engedek az ige erejének, engedek a vonzásnak, és csak visznek a lábaim. Megmagyarázhatatlan érzés, mely rabul ejt, és mintha erősebb lennék, ahogy követem az érzést. Mintha valami - vagy valaki - magához vonzana. Most először ismét eszembe jut a jel az alkaromon, és megérintem azt.
Lehetetlen. Direkt eljöttem Angliából, magam mögött hagytam, és egy városra böktem a földgömbön. Talán létezik ez az egész ige, melyről anyám ír zavaros levelében?
Kételkedem.
Magához ölel a kétely, de mégis megyek. Előre, és megállíthatatlanul. A megtett utat nem figyelve hosszú idő után megállok. Felnézek, és egy kávézót látok a túloldalon. Tudom, hogy oda kell bemennem, és meg is teszem. Belépek a cicomás helyre, kellemes kávéillat terjeng. Kevesen vannak, talán hamarosan zár. Mégis beszélgetésük halk morajjá elegyül, mintha egy darázsfészekbe kerültem volna. A kávégépek zörögnek, valaki élesen felnevet. Odakapom a fejem, egy zömök nő az, élénk szőke fürtökkel és eltúlzott sminkkel. Egy magas, kopaszodó pasasnak teszi magát. Jobbra egy pár van elmerülve egymás szájában, de nem látom, amit, vagy akit keresek. Nem érzem azt a vonzást. Elmúlt volna?
A pulthoz lépek, kávét kérek, erőset, feketét. Tejszínnel. Kevés cukorral. Duplát. A pult mögött álló vézna fiú hamar kiszolgál, sütit kínál, de elutasítom. Elbuktam. Rossz ige lett volna? Az ajtóból még visszafordulok, ugyanaz a kép fogad, mint ezelőtt. Talán tévedtem. Vállat vonva fordulok meg, hogy távozzak, de ekkor valaki nekem préselődik. A kávét tartó kezem felemelem, és dühös fintorba torzul az arcom. Kiesik a kezemből, és a földön landol a drága nedű.
- Hát ennek annyi - mordulok fel, rá sem nézve a másik félre, miközben a nadrágom száráról söpröm le egy zsebkendővel a kávét, sikertelenül. Az anyag már magába nyelte. Valószínű rá is jutott. Női cipőket pillantok meg, és felnézek egyenesen azokba a gesztenyeszín szemekbe...

▼715▼  ▼Music▼  ▼I love you▼  

Vissza az elejére Go down
Wicca
Pound me the witch drums
Hecate R. Lynd
Hecate R. Lynd
The monsters among us

Második avatárkép : The Queen is dead. Long live the Evil Queen.
Gif : When Lucifer fell, He did not fall alone.

Titulus : Unbowed, Unbent, Unbroken
Idézet : Five hundred souls. I carried them in the darkness of my dark-beating heart. A human doesn't have a heart like mine. You see? Even death has a heart.
Faj : Dark Wicca.
Posztok száma : 11
User neve : Evil Queen.
Speciális képesség : Burn your kingdom down.
Rang : Rover Witch.
Kor : 31
Születési hely : Salem.
Foglalkozás : Journalist.
Családi állapot : Single.
Avatár : Lana Parrilla.
Csatlakozás : 2015. Jul. 07.
Gif2 : She was pretty in the kind of way that said, she’d run a dagger through your heart and still keep smiling the whole time.

Hecate&&Brayden Empty

Re: Hecate&&Brayden   Kedd Júl. 21, 2015 10:54 pm

Fuck yourself!
Brayden & Hecate

Az elmúlt éjszaka egyszerre volt eredményes, és kurvára eredménytelen. A megbízóm kitörő, már-már beteges lelkesedéssel fogadta a jó hírt, hogy a kedves wicca barátunk, újdonsült, közös ismerősünk immár-, nem, hogy kimúlt, és a föld alatt oszladozik, ahogyan a férgek zabálják, de egyenesen nem maradt belőle egyéb, csupán hamu. Por, pernye és néhány, koromfekete csontmaradvány. Na, és persze a kérdés, ami a húsködben lebeg, amit maga után hagyott: mégis... mi a fasz történt? És ki tette e gyalázatos tettet? És, persze az elmaradhatatlan, filozofikus kérdés: miért?
Menjünk sorba:
a, Felgyújtották, halálra égették, elnyelték a lángok. Mágikus, sötét, nagy erejű lángok, de mégiscsak a tűz martalékává lett.
b, Hah! Én. Én tettem. Ki más is tehette volna?! A tűz már-már védjegyemmé nőtte ki magát. Ezt persze nem tudják az ostoba halandók – ahogyan a fajtám létezéséről is csak oly’ kevesen tudnak. Az ő szemükben én egy jólszituált nő vagyok, egy haditudósító, újságíró. Ez minden.
c, Ez a munkám, baszd meg! Ezért tettem. Én vagyok az a bizonyos, nagyon, nagyon drágán megvehető fejvadász-, avagy alkalomadtán bérgyilkos, akit a kétes, alvilági alakok felbérelnek, hogy helyettük végezzem el a mocskos melót. Amolyan gyilkossági kurva, ha úgy tetszik.
Az pedig csupán grátisz, hogy a tag ismerte anyámat, életében.
Na, nem mintha olyan hatalmas kiváltság volna ismerni anyámat, hovatovább a tanítványának lenni, hiszen jól látható, hogy mit teszek azokkal, akik a hadi ösvényen állnak, akik anyám, és közém állnak, akik keresztezik-, sőt, mi több, nehezítik az utamat a boszorka irányába. A mellékelt ábra alapján csak annyit mondanék, már-már mellékesen jegyezném meg, igazán csöndesen, a füledbe suttogva: nem éri meg. Kedves, és mostanra már halott, új barátom mindenképpen rosszul járt volna velem. Ellenben, ha nem kellett volna levadásznom, és segít, talán életben hagyom. Talán.
Haha. Kit akarok átverni?
Anyám jól elrejtőzött előlem – gondolom bosszúsan, immár a sokadik cigarettára rágyújtva, fel-alá járkálva a lakásomban, akár egy ketrecbe zárt, dühöngő nagymacska. A tanítványai-, és, ha vannak, emberei fejében gondolom nem hagy nyomot maga után. Vagyis, nem akar. Az más kérdés, hogy én ki vagyok éleződve rá. Ha megérzem a jelenlétét, vagy a mágikus lenyomatát, tudom. Arcot, vagy emléket társítani hozzá nem tudok, de a zsigereimben, a sejtjeimben, a kurva idegeimben érzem, hogy ő az.
Vannak dolgok, amiket még mágiával sem tud eltűntetni, vagy lemosni magáról, vagy kiszakítani önnönmagából, vagy esetleg belőlem.
Vettem egy hideg fürdőt, még hajnalban, ittam egy-két-több pohár whiskeyt, de nem lett jobb. Dühöngök. Legszívesebben hagynám, hogy kirobbanjon belőlem, de az végzetes hiba lenne részemről. A háztömb robbanását-, és azt, hogy a földdel egyenlővé vált, lehetne arra fogni, hogy gázrobbanás volt, vagy merénylet – oh, ugyan, ki követne el merényletet, például, a kedves, szomszéd lány ellen, aki abban a könyvesboltban dolgozik, és három macskája van? -, de az nehezen lenne megmagyarázható, hogy egy ember mégis túlélte.
Én.
Nem tudok mit kezdeni a dühömmel, sem pedig magammal. Csak anyám körül forognak a gondolataim. Az én kegyetlen, csodálatos, nagyképű, ismeretlen anyám körül. Felfordul tőle a gyomrom.
Veszem a fekete bőrdzsekimet, ami tökéletesen illik az ugyanilyen színű farmeromhoz, és bokacsizmámhoz, meg a vörös blúzomhoz, valamint a táskámat, és kilépve a lakásból, zárom magam mögött az ajtót, hogy kiszellőztethessem a fejemet. Talán megvárom az elkövetkezendő éjszakát, hogy levezethessem a bennem felgyülemlett feszültséget. Ilyen-olyan módon.
Gyors, ütemes léptekkel falom a métereket, annak ellenére is, hogy fogalmam sincs, hova mehetnék. Ma szabadnapos vagyok, szóval nem kell bemennem a szerkesztőséghez. Ja, még ez is... még a munka sem tudja elterelni a figyelmemet. Vagy az is lehet, hogy anyám gondolata, jelentéktelen lényének tudata vonná el a figyelmemet a munkáról.
A helyzetem kilátástalannak tűnhet. Sőt, ha őszinte akarok lenni – és, mégis miért ne akarnék? -, az is. De nem adom fel. Engem nem így nevelt a mesterem. Én egyszerűen nem ilyen ember vagyok, mióta az eszemet tudom. Soha nem az egyszerűbb utat választom – ebben az esetben a feladást, és a beletörődést -, soha nem a járt utat választom; ha valamit a fejembe veszek, elkezdem, és megcsinálom, végig, csakis a járatlan úton.
Azt hiszem, egyes dolgokban, akarva-akaratlan, anyámra ütöttem.
Most is az úton megyek, amely nekem adatott. De milyen út ez? Hova tartok?
Meg akarok állni, de nem teszem, mivel ilyesmit még soha nem éreztem. Résen vagyok ugyan, de teszem, amit az ösztöneim diktálnak – azok az ösztönök, amelyek megvédtek, megmentettek akkor, amikor a hideg logika már nem segített volna, amikor nem volt időm kilogikázni a következő lépésemet.
Megérzem az illatát. Frissen őrölt kávé, keserédes zamata szökik New York utcájára, melynek képtelen vagyok ellenállni. Hanyag eleganciával ejtem el a dekket, és taposok rá cipőm sarkával, hogy aztán belépjek. Nem vagyok fáradt, vagy kimerült, de egy kávé jól fog esni – mert a kávé mindig jól esik.
Beállok a sorba. Nem is kell igazán megállnom, mert a sötét hajú férfi, előttem, már végzett is.
Kopp.
A pohár széle élesen pattan a fehér járólapon. A kávé egy része lomhán terjed a földön. A maradék nagy része rám ömlött, kisebb része pedig a férfire.
Lenézek a blúzomra, mely most gyűrődve tapad a testemre. Nos, mi tagadás... fele olyan jól sem áll, mintha vér lenne.
- Bassza meg – gúnyosan nevetek, és emelem rá bronzszínű, villogó íriszeimet, melyek a viharral találkoznak, ami a férfi szemében szikrázik. Egy pillanatra... hm. Elfog egy anyáméhoz hasonló érzés. Talán te is a kutyája vagy? – Mindegy, felejtse el. A vendégem – és ezzel hanyagul veszek elő egy gyűrött zöld hasút a farmerem zsebéből, hogy az ő sötétkék farmerja zsebébe csúsztassam – szenvtelen képpel, tartva a szemkontaktust, ajkam szegletében játszadozó, kétes mosollyal.
- Ennek ennyi – közlöm, a művelet végeztével, és hátat fordítva neki, a pulthoz lépek, hogy végre megihassam azt a kurva kávét, amivel ezúttal talán nem öntenek le.
Ha mégis, vér fog folyni.

Words: 929 | Music: Going to Hell. | Note: I'm going to hell. Wanna come?♥

Készítette Hector

Wicca
Pound me the witch drums
Brayden S. Thurlow
Brayden S. Thurlow
The monsters among us

Hecate&&Brayden Empty

Re: Hecate&&Brayden   Szer. Júl. 22, 2015 7:34 am

Hecate & Brayden

Mindig érzékeny voltam a mágiára. Szinte éreztem, ahogy az ereimben vér helyett folydogál, körülölel, és megmásít. Nem tiszta mágia, annál erősebb és hatalmasabb. Olyan, ami világokat mozdít meg, olyan, ami megváltoztat, és új emberré tesz.
Hatalmam van, szinte minden felett. Életek felett dönthetek, és ez erőssé tesz. Mégis egyetlen dolog gyengít, ha a szüleimre gondolok. Eldobtak, mert valami más fontosabb volt. Feladták, ahelyett, hogy küzdöttek volna az életükért. Elrejtettek, ahelyett, hogy harcolni tanítottak volna, erősnek lenni, én mégis az lettem. Erős, magáért harcoló, független férfi, akinek meg akarták pecsételni a sorsát, vagy talán meg is tették, de semmit nem tudok. Makacs vagyok. Eléggé ahhoz, hogy ne akarjam azt tenni, amit két halott akar. Hogy ne lehessek a bábjuk. Mégis a leveleket bújom, mintha egy nap megtalálnám a választ, a módját, hogy megtörjem az átkot, ami rajtuk van.
Soha nem kellett volna elmennem arra a hagyatéki tárgyalásra, mely felforgatta az eddigi életem. Hiszen Winifred emlékére nem ejtettem könnyeket, de mikor anyám sorai a kezembe akadtak, megtörtént. Azóta soha többet. Öltem. Több lény és ember esett áldozatomul pusztán azért, mert könnyet hullajtottam. Élveztem, ahogy kihunyt a fény a tekintetükből. Szinte látni lehetett, ahogy elhagyja őket az élet, ahogy a tűz emészti el némelyiküket. Mások pedig élve lettek elhantolva a föld alá. Némelyikük sokáig bírta, sokáig kiabált, majd csontig kaparta le ujjai hegyét, mikor az oxigén utáni vágy erősebb lett, mint valaha. Én pedig csak megemeltem poharamat, mintha látná, és lehúztam a töményet.
Az a vámpírhorda sem élte túl, pedig sokkal többen voltak. Erősek, és menekülni vágyók. Mind élni akartak, de ez nem egyezett azzal, amit én akartam. Hiszen hogyan is ölhettem volna meg őket, ha engedem, hogy elfussanak? Egyiket a másik után vadásztam le, egyesével, ráérősen. Míg ők éheztek, én tökéletesen erősnek éreztem magam, és még az időhúzás ellenére is gyorsnak tűntem. Azóta új vámpírok után kell néznem, vagy új áldozat után, esetleg, ahogy Winifred szavai szóltak; „Keress egy hobbit magadnak, Fiam!” Remegős, ellentmondást nem tűrő hangja volt, ami érdes, és durva, mint egy smirgli. Erős nő volt, sokat tudó, és ezt a tudást már csak én ismerem. Pontosabban tudtommal én vagyok az egyetlen élő, aki ismeri a trükkjeit.
Ezért is tervezte így, ezért kaptam csak most meg anyámék csomagját, anyámék hagyatékát, köztük az igés könyvet, melyből elmormoltam az igét. A szél hallhatta csak szavaimat, mégis hatott, mégis erős szavak voltak. Ezt követve értem a kávézóba, és tettem félre egy időre a mai ölési terveimet, hiszen még pár óra kell a teljes sötétséghez. Elindulva végül elhittem, hogy az ige használ, de a célba érés után már nem. Tévedtem.
De a kávé mindig jól jön, most is jól jön. Épp csak az erős illata tolul be orromba, épp csak megérezhettem tenyeremen forróságát, mikor az egész a földön landol. Figyelmetlenség. Sosem vagyok az, most mégis... Azok az íriszek egy pillanatra mintha felismernének, de ez lehetetlen. Mégis ismerős. Emlékeim közt kutatok. Mire feleszmélek, a pénze landol a zsebemben, melyet kiveszek onnan.
- Nem szorulok rá, kedvesem, de köszönöm, majd én fizetek - közlöm egy félmosollyal. Férfi büszkeségem nem engedi, hogy egy nő fizessen nekem. Ráadásul éreztem. Egy pillanatra mintha tudtam volna, hogy őt keresem. Biztosra veszem, hogy wicca. Körüllengi a mágia. - Még egy ugyanolyat nekem, mint az előbb - rendelem meg újra, majd visszacsúsztatom a zsebébe a pénzét, és a sajátomat teszem le a pultra, miközben jelzem, hogy a mellettem álló nőét is én állom. Tudom, hogy mi ő, és már nem fogom olyan könnyen elengedni. De olykor a beszédtehetségem visszafejlődik. Nem vagyok zavarban, pusztán olykor túl nyers vagyok. Túl sok a tudatlan fül, akik nem hallhatják azt, ha felfedem magam. Beszélnem kell vele.
- Brayden - nyújtom a nő felé a kezem, hogy bemutatkozzak, mindezt kellemes keretek között, nem nyomulva. Bár nem hiszem, hogy félnem kellene tőle, igen nagy lexikális tudással rendelkezem, és kismillió igét ismerek. Nem félek másoktól, még egy idősebbtől sem. Ravaszul kijátszom mindet. De ezt a nőt nem engedem el. - Nem állt szándékomban tönkre tenni a blúzát, fizetem a tisztíttatást, vagy egy újat, ha gondolja - ajánlom fel neki, bár mégis egy kis nyers élt kapnak szavaim. Hiába, nem vagyok a legkedvesebb, sosem szoktam az lenni. Jellemzőbb a gúny és az a bizonyos szarkazmus.
Ujjammal ráérősen dobolva a pulton várom a kávékat, ami megérkezik, végre ismét megérkezik, most viszont belekortyolok a forró nedűbe, és érzem, ahogy égeti a torkom.
- Tudja, igazán kellemes társaság lenne, ha mosolyogna. Esetleg volna kedve elfogyasztani társaságban azt a kávét? - kérdezem, miután egy cinikus megjegyzést teszek. Nem bóknak szánom, mégis egy félmosoly pihen arcomon, mintha szavaim kedvesek lennének, de nem. Nem így van. Tudni akarom, ki ez a nő. Amióta megjelent, már nem érzem a varázslat hatását mintha miatta múlt volna el. Ha nem így van, akkor is ki kell derítenem, és nem fogom engedni, hogy csak úgy lelépjen.

▼796▼  ▼Music▼  ▼I’ll follow you everywhere▼  

Wicca
Pound me the witch drums
Hecate R. Lynd
Hecate R. Lynd
The monsters among us

Idézet : Five hundred souls. I carried them in the darkness of my dark-beating heart. A human doesn't have a heart like mine. You see? Even death has a heart.
Gif2 : She was pretty in the kind of way that said, she’d run a dagger through your heart and still keep smiling the whole time.

Hecate&&Brayden Empty

Re: Hecate&&Brayden   Vas. Júl. 26, 2015 3:39 pm

Fuck yourself!
Brayden & Hecate

Néha azt kívánom, hogy bár ne gyűlölném ennyire nagyon is mélységesen az anyámat. Azt a nőt, akit egyébként nem is ismerek, de minden bizonyossággal állíthatom, sőt, garantálom, hogy nem rosszabb, mint én. Ha nem gyűlölném őt ennyire, ha nem akarnám ilyen veszett mód a vesztét, gyanítom, már régen elfelejtettem volna – egy felejtő átok segítségével. Kitöröltem volna őt az emlékeim közül, és olyan lenne, mintha nem is létezne. De túlságosan is dühít a puszta jelenlétének, lényének tudata, hogy megengedjem magamnak ezt, az egyszerűbb utat. Oh, az anyám nem ilyen szerencsés velem.
A mesterem mesélt róla. Nem magától, és akkor is csak nehézkesen-, és döcögve kezdett bele, amikor én kértem rá. A nő ismerte őt, Clarice-t, az anyámat, hovatovább ő jósolta meg a vesztét, azt a véget, amelyet majd az első lány – a családunkban hosszú, nagyon hosszú évszázadok óta anyám az Orsini apák egyetlen-, tehát az első leány gyermeke – első lánya-, azaz cseppet sem szerény személyem, hozza majd el a vesztét, a véget. Anyám ennek ellenére megtartott, magam sem tudom az apropóját, ráadásként nem gyilkolt meg azonnal, hogy esetlegesen magába szívja a képességeimet abban a pillanatban, amikor megöl, leöl, mint egy állatot. Ki tudja, miért? Nyilván nem jó kedvéből, nyilván nem kegyességből tette... mindennél fontosabb számára a hatalom, és a mágia – a mesterem szerint -, amit bizony én is örököltem tőle. Szóval biztos vagyok benne, hogy van még valami a háttérben, amiről sem a nevelőanyám, sem én nem tudok. Azt tudom csak, tisztában vagyok vele: remek géneket hordozok magamban.
Szóval igen. Meg akarom találni az anyámat. Meg akarom tudni, hogy miért dobott el. És aztán meg akarom ölni. Hogy miért? Mert egyszerűen megtehetem, ha már valamiféle ismeretlen eredetű átkot akasztott a nyakamba – with motherly love, ugyebár. Hovatovább volt képe, és teljes mértékben blokkolja saját magát, részleges lenyomatokat hagy maga után, amikből nem tudom kitalálni még azt sem, hogy hogy néz ki, nem hogy hol a picsában bujkál. És ez, azon túl, hogy kurvára bosszant, valamilyen szinten hízelgő is. Hiszen nyilvánvalóan fél, hogy rábukkanok ilyen-olyan módon; fél tőlem, fél tőle, hogy a jóslat beteljesedik.
Egyet mondhatok, és ezt teljes bizonyossággal ki merem jelenteni, hogy kibaszott mód jól teszi, hogy tart tőlem – van rá oka.
Számtalanszor belegondoltam abba a lehetőségbe is, hogy ugyan rábukkanok, megkeresem, felkeresem, de nem ölöm meg. Erőt veszek magamon, és a dühömön, és visszafogom magamat, és életben hagyom. Kikérdezem az átokról, és legyen bármilyen szörnyűséges, és veszedelmes, nem gyilkolom meg őt. A jóslat ellen megyek, és átírom anyám sorsát. Vajon mi történne ezek után? Talán ő próbálna megölni engem. Ezt persze nem hagynám, és összecsapnánk, amiből bizonyára én kerülnék ki győztesként – így, vagy úgy. Ha pedig mégsem, nos... nem hiszem, hogy valaha az anyám lehetne, hogy valaha úgy fogok rá tekinteni, ahogy ő sem fog lányaként szeretni. Haha. Szeretni? Ez a nő nem szeret senkit sem – ahogyan én sem. Tökéletes ellenfelem.
Hirtelen-, akár egy villámcsapás, súlyt le rám a megérzés, hogy hova kell mennem, követem az ösztöneimet. Már majdnem lehunyom a szemeimet is, oly’ annyira megbízok ebben az érzésben, e helyett azonban inkább rágyújtok, és követem lépteimet. Valamiféle megmagyarázhatatlan, mágnesesnek ható erő von magával, egészen a kávézóig.
Mit sem törődve a lehetséges veszéllyel, ami esetlegesen odabent vár rám, belépek. Sürgölődő emberek, beszélgetések milliónyi foszlánya, illatok sokasága vegyül, és keveredik a kávézó alapzajával, a gépek zümmögésével, és a feketeleves jellegzetes, kellemesen szúrós aromájával.
Nos, gyanús ugyan, hogy egy felsőbb hatalom, egy nagyobb hatalom iderendelt, de úgy vélem, egy kávé még belefér, aztán éghet a hely, a vendégekkel együtt, ha úgy alakul a délután.
Arra persze a nem létező faszom sem számított, hogy majd leöntenek kávéval. A sors játéka ez – mégsem nevetek.
Felnézek rá, egyenesen az opálkék íriszeibe, és hagyom, hogy egy hosszúnak tűnő pillanatig összefonódjon a kék-, és a borostyán pillantás. Rezzenéstelenül nézem, farkas szemet nézek a férfivel, és én sem eresztem a tekintetét.
Aztán kiszakadok a villanásból, és pénzt csúsztatok a zsebébe.
- Ahogy gondolja – hanyag eleganciával vonom meg a vállamat. – Azt viszont nem is értem, miféle megfontolásból nevez így – hangom metsző, bal szemöldökömet gúnyosan felvonom. Hah! Ha tudná, hogy mennyire, nagyon nem vagyok kedves... pláne nem vagyok az övé. Ellenben tökéletesen érzem, ahogy rezeg körülötte a levegőben a mágia, ahogy körbelengi.
Metszőn nézek rá, ahogyan a zsebembe visszakerül a pénz. Le sem veszem róla a szememet, minden mozdulatát figyelem, és az izmaimat megfeszítve ugrásra, támadásra vagyok beállítódva.
- Hecate – fogadom el a felém nyújtott jobbot, és magabiztosan szorítom meg a kezét, miközben ajkam szegletében kétes mosoly játszik. Szándékomban áll kideríteni, hogy kiféle, miféle ez az ember itt, előttem, aki a kezemet fogja, és meg fogom tudni, hogy van-e bármiféle köze az anyámhoz.
Ajánlatát hallva, teljesen konkrétan kinevetem, a képébe röhögök. Az imént még a kávéja sokszorosát gyűrtem a zsebébe, most pedig elvárja, hogy adjam a gazdag picsát, aki valamiféle kárpótlást igényel? Haha.
- Mondtam, hogy nem számítoh, egy igazi úriember! – gondolom, és valóban, annak tűnik – és ezen-, a látszólagos kedélyességén, és jóindulatán van a hangsúly. – És nem gondolom, hogy rászorulnék – keserédesen, és halkan nevetek. Nem érdekel az az él a hangjában – nem kevésbé vagyok nyers, mint ő. De majd úgyis rájön. Vagy nem. Attól függ, meddig húzza ki mellettem, haha.
A kávé végre az ujjaim között, a tenyeremet melegítve a papírpoháron keresztül, isteni illata az orromba kúszik, majd óvatosan belekortyolok.
Nos, optimális esetben, ha másvalaki mondaná ezt, lelépnék. Jobbik esetben. Rosszabbikban még kárt is okoznék benne. Most nem. A miértre a válasz egyszerű: mert wicca, és meglehet, hogy köze van az anyámhoz. Nem mellesleg az ösztöneim ide húztak. Nyilván nem véletlenül – a mesterem mindig azt mondja, hogy a halandók nem is olyan barmok: nincsenek véletlenek.
- Hm – búgom, újfent a kávéba kortyolva, a pohár pereme fölött a férfi arcát, és vonásait fürkészve. – Nem igazán vagyok abban a hangulatban, hogy mások kedvében járjak – dorombolom mégis. Nem, nem csak most. Alapvetően nem. Csak az ágyban, de ez most teljes mértékben mellékes, hovatovább lényegtelen. – Győzzön meg, hogy megtiszteljem a társaságommal – fair ajánlat. Ha valamiféle számomra megnyerő okot ad, hogy maradjak vele, megteszem. Önnönmagamért – nyilvánvalóan. Valami van ezzel a baromarcúval, ami nem hagy nyugodni – azt leszámítva-, azon túl, hogy wicca.

Words: 1 008 | Music: Going to Hell. | Note: I'm going to hell. Wanna come?♥

Készítette Hector

Wicca
Pound me the witch drums
Brayden S. Thurlow
Brayden S. Thurlow
The monsters among us

Hecate&&Brayden Empty

Re: Hecate&&Brayden   Hétf. Aug. 03, 2015 8:46 am

Sosem töröm a fejem a jövőn, vagy a múlton. Mindig csak a jelen érdekelt, semmi más. Nem aggódom, mi lesz velem jövő héten, vagy egy év múlva, és nem kesergek azon, ha valamit nem úgy tettem, ahogy akartam. Csupán élem az életem, kutatom a válaszaimat, melyeket eddig nem kaphattam meg. Az a nő meghalt. Megölte egy csapat rohad vérszívó, de már nem ölhetnek tovább. Mégsem kaptam választ a kérdéseimre. Miért is vagyok én kiválasztott? Mit akartak anyámék? Mi az a nagyobb erő, ami irányít? Nem akarok aszerint cselekedni, ahogy mások mondják, főként nem azért, mert akik ezt akarják, rég halottak. Legalább harminc éve, és még csak arra sem tartottak méltónak, hogy normálisan leírják, mi a szart is akarnak tőlem. Csoda, hogy gyűlölöm őket? Hogy megvetem a köztünk lévő kapcsolatot, és legszívesebben eltipornám, és semmissé tenném? Próbáltam felgyújtani a leveleket, de semmi haszna, másnap reggel ugyanott hevertek. Mintha nem is tettem volna semmit ellene. Mintha csupán... Nem érdekes. A harag ismét fellobban bennem, és szívem szerint felrobbantanám a helyet, az összes benn lévővel, azzal a gusztustalan szerelmespárral pedig előtte végeznék, hosszú kínok között. Nem, nem vagyok ellensége a szerelemnek, de mást sem hallok, csak a csókcsatájuk hangjait, a nyálas szavaikat, és a dorombolásukat, ami tényleg egy idő után idegesítő. Hogy sok bennem a harag? Megeshet, de felhasználhatom, nagyobb, és hatalmasabb célok érdekében, olyan célokhoz, amikhez elengedhetetlen, hogy haragom lángja a maximumon lobogjon.
Keresnem kell valakit, aki segít. Aki majd képes lesz megoldani a rejtélyt, mert bármennyire is próbálom tettetni, hogy nem érdekel, magamnak nem hazudhatok. Az oldalamat fúrja a kíváncsiság, és ki akarom kerülni a védőigéket. Biztos van valaki, aki képes erre, bíznom kell ebben. Most mégis itt fecsegek egy nővel, aki olyan, mint én. Wicca. Ráadásul gyönyörű, ahogy gesztenyeszín szemeivel az én kékjeimet kutatja, mintha belém akarna látni. Aranyom, ezt elbuktad, soha nem fogsz belém látni! Eme gondolatra egy félmosoly jelenik meg arcomon, mibe fogadunk, hogy én előbb látok beléd, mint fordítva?
Vonásai rendezettek, ajkai túl szabályosak. Tartása merev, mintha soha nem engedné el magát, szavai pedig kemények, és érdesek. De engem nem téveszt meg. Önmagam torz képét látom benne, és ez valahol hízelgő, miközben próbálom elnyomni az érzést, mintha ismerném őt. Mintha láttam volna valahol, mintha egy árny lenne a múltból. Talán tud valamit rólam? A családomról? Arról az idióta és beteges szövetségről, ami a levélben aligha volt megemlítve? Tudnia kell valamit, ebben biztos vagyok. És szépen el is fogja mondani. Érzem, hogy titkol valamit. Mint mindenki, de van egy olyan érzésem, hogy az ő titkai az én soha meg nem kapott válaszaim. És pont ezért nem fogom hagyni, hogy eltűnjön, elfusson, mert sosem találom meg újra.
- Mégsem hívhatom gonosz boszorkánynak - vonom fel a szemöldököm csodálkozva. Eddig senkit nem zavart eme megnevezés, de ha mégis, nem érdekelt. Mert azt teszek, amit akarok, és úgy szólítom, ahogy akarom. Csak első látásra tűnök úriembernek, bár egy hozzám hasonlóval, jóval kedvesebb vagyok, mint egy egyszerű halandóval, szóval örülhet, hogy wicca.
- Kértem én egy szóval is, hogy a kedvemben járjon? - teszem fel a kérdést jogosan. Hiszen szavai nem helytállóak, nem akarom, hogy a kedvemben járjon, majd elérem, ha ezt akarom, meg vannak a módszereim. Következő szavai ismét mosolyt csalnak az arcomra, és csak nagy nehezen nyelem vissza a nevetést, mely feltörni vágyik.
- Én bizonyítsak? Mégis mivel akarja, hogy meggyőzzem? Gyújtsam fel a helyet? Vagy öljem meg azt az undorító szerelmespárt ön mögött, akik képtelenek kimászni egymás szájából? - bombázom kérdésekkel, miután belekortyoltam a kávémba. Ilyet sem hallottam még. Túl sokat képzelne magáról? Nem tudom, nem is érdekel. Olyan, mintha önmagam női változatával vitáznék, mintha egy különös álomba csöppentem volna. Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok a legkedvesebb ember a földön, de minden bizonnyal érzi, hogy olyan vagyok, mint ő. Érzi, és keres valamit? Nem... Valami nem hagy nyugodni ebben a nőben, valami olyan ismerős. Mintha vonásait láttam volna már valahol, de képtelen vagyok felidézni a helyet és az időt. Lehet nem is őt láttam, csupán egy téves hit az egész. Az alkaromat érintem szabad kezemmel, ahogy eszembe jut a jel, mintha ez lenne a közös kapocs. Egy része kilátszik a felhajtott ing ujjánál, és könnyedén észreveheti, hiszen leplezetlenül érintem meg, mintha fájna, de csupán úgy érzem, hogy neki ehhez van köze. Vagy a szüleim halálát okozta ő? Megint túl sok a kérdés, és túl kevés a véralkoholszintem ahhoz, hogy elnyomjam.

Hecate & Brayden

I'll follow you everywhere ণ zene ণ 722
Wicca
Pound me the witch drums
Hecate R. Lynd
Hecate R. Lynd
The monsters among us

Hecate&&Brayden Empty

Re: Hecate&&Brayden   Vas. Szept. 27, 2015 1:08 pm

Fuck yourself!
Brayden & Hecate

Idegen és megmagyarázhatatlan érzés hozott ebbe a kávézóba. Ide, ahol még soha nem voltam ezelőtt. A környéken sem igen, vagy, ha mégis, hát elsétáltam a hely mellett. Magyarázatot sem találok rá, hogy miért pont ide jöttem. És ez nyugtalanít. Az első gondolatom, természetesen, cseppet sem meglepő módon az anyám, aki valószínűleg bármire képes volna, hogy végre megszerezzen magának, és eltegyen láb alól. A kezdetektől fogva ez a terve, csak éppen először szeretett volna megszabadítani az erőmtől, és magába szippantani azt, hogy erősebb és jobb legyen, és, hogy ez által, valamiféle kétes üzletbe kezdhessen Luciferrel, hogy Őt szolgálhassa, utolsó lélegzetvételéig. Az egyezség részleteiről-, és a nő szándékairól, a miértekről, az indokairól fogalmam sincs – állítólag apám tudott róla, hiszen anyám beavatta őt is, hiszen azt gondolta, majd partnere lesz az őrült terveiben. Apám ellenben-, volt is bármennyire gonosz, vagy rossz szándékú ember, erős és kegyetlen wicca, a saját lányától nem szívesen vált volna meg. Talán életében rosszabb volt, mint a felesége, de a halálakor nyilvánvalóan megváltotta magát – hiszen a húsáért, a véréért halt meg, értem halt meg, hogy én élhessek. De anyám tervét magával vitte a sírba, a felesége pedig elrejtőzött – ahogy a mesterem is elvitt az államokból, Angliába. Nem tudom egyébként, mi sarkallta arra, hogy apám halála után ne dobjon el, egyszerűbb lett volna neki, ha megszabadul tőlem, vagy még kifizetődőbb lett volna, ha anyám kezére ad. Bizonyára hálás lett volna neki Clarice, és busásan megjutalmazza.
Annyi kérdés, annyi vakfolt, annyi sarkalatos kis pont, és részlet akad itt, az összekuszált, átkozott életemben, és egyértelmű válaszokat még nem kaptam, egyikre sem. A kulcs valószínűleg anyám lenne, de bizonyára retteg a jóslattól, hogy majd végzek vele. Képes lennék rá, és ezt nyilvánvalóan ő is tudja. Talán most is éppen szövetségeseket gyűjt, akiket a megfelelő összegért maga elé-, maga köré állíthat, és akik pénzért hajlandók volnának szórakozni a saját életükkel.
De mégis itt vagyok, az ajtó fölé szerelt, apró harangocska játékosan csilingel, ahogy erélyes mozdulattal benyitok a helyiségbe. Rögtön megcsap az egyik pincérnő erős parfümjének az illata, ami már-már szagnak is beillene. Arról pedig órákig vitatkozhatnánk, melyik a rosszabb – ez, avagy a boros hányás színű szoknyája.
A parfüm mellett más is körbeleng. Tekintetemmel keresem, hogy vajon ki lehet itt a természetfeletti. Olyan, mintha az egész kávézóban ott lenne, körülölel, mindenhol ott pulzál – még a bőrömön is érzem, egészen a csontjaimba hatol. Meglehetősen erős wicca lehet, főleg, ha vad, megzabolázhatatlan, haragos érzelmek fűtik, mint engem, szóval nem árt résen lennem. Nem, mintha tőlem nem kellene tartania, de az ismeretlen ereje is lehet épp oly’ kiszámíthatatlan, mint az enyém.
Még most is érzem a - valamiféle felsőbb hatalom által - rajtam felejtett nyomot. Nem túl kellemes érzés telepszik még most is a mellkasomra, szorítja, préseli tüdőmet, bordáim összezárnak a feketén dobbanó szívem körül. Nagyon nem tetszik az érzés, ez az erőteljes, vehemens kisugárzás. Nem tudom pontosan behatárolni, mindaddig, míg velem szemben nem áll – ekkor bizonyosodom meg róla, hogy Ő az. Miatta vagyok itt, és miatta a rám tett ártás gyengülni kezd. De mégis miért? Bizalmatlanul mérem végig, és ugyan tetszik, amit látok, a jég kék, opálos pillantásánál állapodok meg végül. Próbálok olvasni belőle, a tekintetéből. Egyelőre nem nézek a fejébe-, a gondolatai közé, hogy megtudjam, köze van-e anyámhoz, avagy sem; helyette a saját elmémet védem le, zárom feltörhetetlen lakat alá gondolataimat és emlékeimet. Fogást ugyan kötve hiszem, hogy találna rajtam, nincs senkim, akit féltenék, ellenben van olyan, amiről nem is akarom, hogy esetleg tudomást szerezzen. Továbbá, egészen egyszerűen nem akarom, hogy ez a nem kevésbé baljóslatú idegen a fejembe turkáljon.
Az ismeretlen arca is idegen – sokkal inkább az aurája az, ami ismerősnek hat. Nem a porhüvely, maga, hanem a lénye, és ez sokkal figyelemreméltóbb, semmint, ha egy ismerős arc volna csupán a múltamból. Próbálom felidézni, hogy éreztem-e valaha ilyesmit, de anyámon kívül mást nem tudok előhívni emlékeimből. Mindketten csupán érzések: emlékekbe öltözött, sötét árnyak, érzelmek, aurák. Semmi egyéb. És ez egyfajta kapocs közte, és a némber között. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy anyám kutyája. Gyanakvó és óvatos vagyok, hiszen, ha így van, akkor az idekeveredésem sem véletlenül történt – így kellett lennie, és így is lett. Talán anyám babonázott meg, és én észre sem vettem, hogy magához csaljon, valamiféle úton-módon a kis katonájával.
Mindennek ellenére, vagy pont ezért, nem menekülök. Oh, ugyan! Miért tenném? Talán most szemtől-szembe kerülök az anyámmal, ha a férfi feladata magához vonzania, majd anyám színe elé vinnie. És én alig várom, hogy végre megválaszolja az összes kibaszott kérdésemet. Ha pedig nem Clarice talpnyalója, akkor is ki kell derítenem, hogy mi köze a nőhöz.
- Igaza van. Jobban szeretem, ha Minden Gonoszok Úrnőjének hívnak – kétes-, kaján kis mosolyra görbül vérvörösre festett ajkam szeglete -, de hallgatok a Sátánra is – hanyag eleganciával vonom meg szép ívű vállamat. És végül is nem is hazudok nagyot, hiszen végtére is nem éppen kedvességemről, vagy kegyelmemről, esetleg megbocsátásomról vagyok híres – sőt, éppen mindennek ellenkezője igaz rám. Nem felejtek, nem bocsátok meg, kegyetlen vagyok, és önmagamért élek. Mi mást is tehetnék, ha nincs senkim?
- Arra utalt az imént, hogy kellemes társaság volnék, ha mosolyognék – emlékeztetem -, és felajánlotta, hogy lehetnék az Ön társasága is – nem fejezem be teljesen a gondolatmenetet, de a lényeg tehát, hogy igenis szeretné, ha mosolyogva kávéznék vele, mint egy kibaszott született feleség, vagy egy elcseszett Carrie Bradshaw, ami, természetesen, nem fog megtörténni.
Miközben kérdezget, én is a saját kávémba kortyolok, a pohár pereme fölött méregetem, fürkészem idegen vonásait, és próbálok olvasni a tekintetéből, az aurájából. Minden mozdulatára-, minden apró rezdülésére figyelek, ugrásra készen állok, minden izmomat megfeszítem, és készen állok a támadásra, és a védekezésre egyaránt, annak ellenére is, hogy a nyugalom álarcát vettem magamra. Soha nem vagyok nyugodt, vad vagyok, vehemens és megzabolázhatatlan, betörhetetlen, irányíthatatlan, mint egy elszabadult erdőtűz.
Figyelem, ahogy egyik kezével alkarját érinti, végignézem a mozdulatot, és ekkor pillantom meg a heget, mely megtévesztésig hasonlít az enyémre. Mely, mintha kiegészítené az én sebhelyemet. Összevonom a szemöldökömet. Ez nem lehet – szívem hevesen kalapál.
Az éppen csak látszó hegről a férfi arcára rebben tekintetem. Már nem is akarok válaszolni a sok kérdésre, amit feltett nekem az imént. Az én sebhelyem, anyám műve - még, ha közvetetten is -, Lucifer égette belém, mintegy fémjelzett vele – veszély, kerüld el, átkozott boszorkány jelentéstartalommal bír.
- Azt csinál, amit akar – hagyom rá, ezzel egy időben csúsztatok a kávézó pultjára pénzt, a visszajáró nem érdekel, a pultos tekintheti akár borravalónak is, hiszen a visszajáró eleve több, mint a kávéért fizetett összeg – hogy lássa, kivel van dolga. – De tudja mit? – igen, felkeltette az érdeklődésemet az a heg, mely már abban az apró-, látott részletében is úgy tűnik, mintha tökéletes befejezése volna az enyémnek. – Nem ígérem, hogy mosolyogni fogok, de megiszom Önnel a kávémat – arról pedig egyelőre nem kell tudnia, hogy a bőrdzseki alatt bizony rajtam is ott van valamiféle sötét mágiával okozott sebhely. Lehet ugyanis, hogy az Övé is csak anyám szemfényvesztése, illúziója. Ennek ellenére nem fogok elszaladni, és elszökni a lehetséges, vagy esetleges végzetem elől – egyenesen szembe megyek vele. Just for fun.

Words: 1 151 | Music: Játszanék Veled. | Note: Ha felrónák nekünk, hogy élni így nem érdekünk, mi csak nevetve köszönnénk szépen. ♥

Készítette Hector

Ajánlott tartalom
The monsters among us

Hecate&&Brayden Empty

Re: Hecate&&Brayden   

Hecate&&Brayden
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Brayden & Hanna
» Hecate & Morgana

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
▲ WORSENING SOULS :: 04. Northeastern United States
A játéktér fő helyszínei
 :: New York városa :: Szórakozóhelyek és vendéglátó helyiségek :: Picasso Kávéház
-