Kellan B. Whittemore The monsters among us
Második avatárkép : Gif : Titulus : Nincs megadva
Idézet : Szánalmas életének egyetlen boldog órája a hajnal volt, amit minden nap alig várt. Érezte a nap melegét a bőrén, beszívta a párás ködöt, és élvezte a napfényt. Ezek jelentették számára a boldogságot.
Faj : Vámpír
Posztok száma : 19
User neve : Anonymus
Speciális képesség : UV- tolerancia
Rang : .
Kor : 1405
Születési hely : Olaszország, Ravenna
Foglalkozás : Bérgyilkos, fejvadász
Családi állapot : Nőtlen
Vonal : Tartózkodási hely : New York
Avatár : Andrei Andrei
Csatlakozás : 2015. Jul. 13.
Gif2 : |
Solah _______ Szer. Júl. 15, 2015 10:23 am | |
| | Amber Heard/ Doutzen Kroes Ide s tova 5 éve ismerjük egymást néhány év kihagyással. 2010-ben mikor New Yorkba utaztam és ott egy jótékonysági estre voltam hivatalos, egy pénzes olajsejk tulajdonában találtalak. A szeretője voltál éveken át, a feleségét helyettesítetted, de emellett nem élhetted a magad szorgalmas, gondos életét hisz úgy féltett téged, mintha csak az egyetlen drága kincse volnál. Nem mehettél levegőre, csak a hatalmas villájának belső terét járhattad. Tényleg olyan voltál mint egy rabszolga, aki olykor vérbankként szolgált a férfinak, hisz az 600 éves vámpír volt. Erős, határozott jellem voltál és vagyis, épp ezért elégelted meg őt és látványosan eltávolodtál tőle. Tisztán kivehető volt, hogy ellenzed már csak a jelenlétét is, hogy nem mosolyogsz igazán lelkesen, mi több undor ült a tekintetedben és a szád szélében húzódó kelletlen mosolyban is. Elhúzódtál tőle minden egyes érintésénél, így hát a tettek mezejére lépve "kölcsön kértelek" táncolni. Hamar kiderült, hogy egy húron pendülünk és élvezzük egymás társaságát, nem csak testileg volt közöttünk kémia. Viszont ezután bár megígértem neked, hogy találkozni fogunk még, azt nem mondtam el, hogy mikor. Haza kellett utaznom, hogy lezárjam a saját házasságomat, hisz épp amilyen nagy válságban volt az olajsejk a feleségét illetően, épp olyanban lebegtem én is. További 3 évre volt szükségem ahhoz, hogy aztán ismét New York szívében kössek ki az ottani cégemnél, ahova a helyettesem titkárnőként vett fel téged így még megerőltetnem se kellett magam, hogy megkeresselek. Nem felejtettelek el. Hogy is tehettem volna? Az viszont már más kérdés, hogy te kiengesztelést vártál lévén sokat kellett várnod rám. Nehezen adtad meg magad, szinte elvártad, hogy könyörögjek a kegyeidért amit nem ajándékozok csak úgy oda akárkinek. De megtörtél! Szükségem volt rád, a véredre, az illatodra, az erődre és az akaratodra. Soha nem szerettem a könnyű nőcskéket, viszont te komoly kihívást jelentettél még nekem is, egy 1400 éves vámpírnak is. Nem mondható, hogy szerelem van közöttünk, inkább testileg és szellemileg is vonzódunk egymáshoz. Nem fulladunk bele a féltékenységbe, ha mással látjuk a másikat, de elvárjuk, hogy ha füttyentünk akkor egymáséi legyünk. |
Sötét titkok rólad Amit legszívesebben titkolnál Vérmacska (tigris) | 100-150 év | "szerető", lelkitárs | Foglalt |
Kapcsolataid listája Aki keres, az nem talál; ám aki nem keres, arra találnak. |
Worsening souls frpg The Monsters among us |