Lépj közelebb
Nem harapunk nagyot
• • • • • • • • • • •
Ádáz harcok dúlnak a békés élet színfalai mögött. Hosszú évszázadokon átívelő harcok, melyeket nem mi vívunk, nem emberek emberekkel. Nem anyagi javakért, ásványkincsekért, szabad területekért, tiszta vízért, hatalomért. Egyszerű halandóknak álcázott emberfeletti lények mindennapos, vérgőzös küzdelme ez, melynek tudtunk nélkül mi magunk vagyunk hús-vér díjai. Némelyek számára az ereinkben futó életesszencia, a fizikai testünk szolgáltatta táplálékforrás, míg másoknak a lelkünk,a benne fodrozódó érzelemhullámok jelentik a zsákmányt. Fiatalságodra, ártatlanságodra, erényeidre, bűneidre éheznek, lerágnak, lenyúznak rólad mindent behabzsolnak, felfalnak, kiszürcsölnek, elemésztenek.Itt sosem lehetsz biztonságban. Ha bátornak hiszed magad, lépj közelebb és engedd, hogy körülvegyen a Sötétség.
• • • • • • • • • • •
Karakternév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Suttogó hangok
Az utolsó posztok

•• Another way out ••
Vas. Szept. 11, 2016 11:35 pm
Adam Terach
•• Hell Or Heaven ••
Szer. Szept. 07, 2016 7:35 pm
Vendég
Pént. Május 27, 2016 9:05 pm
Alexander Warlow
•• Riggins bár ••
Vas. Feb. 21, 2016 11:12 pm
Marilyn Scarlett Revedune
•• Riggon's Bar ••
Szomb. Feb. 13, 2016 7:18 pm
Marilyn Scarlett Revedune
Pént. Jan. 29, 2016 7:04 am
Vendég
•• Skulduggery ••
Hétf. Jan. 04, 2016 4:57 pm
Vendég
•• Jocelyn & Owen ••
Szer. Dec. 09, 2015 1:35 am
Owen N. Woods
Szomb. Nov. 28, 2015 7:15 pm
Vendég
Kedd Nov. 10, 2015 7:41 pm
Vendég
Chatbox fal
Beszélgess és üzenj
Visszhangzó léptek
Az oldalon tartózkodók

Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 38 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (198 fő) Szomb. Okt. 19, 2024 8:50 pm-kor volt itt.
Fórum
Fajok nyilvántartója
az oldal statisztikája
Faj
Férfi
•• Angyal
1
1
•• Nephilim
0
3
•• Démon
0
3
•• Scarba
1
1
•• Succubus
1
0
•• Vérmacska
5
1
•• Lycan
0
5
•• Vérbestia
1
0
•• Wicca
4
2
•• Vámpír
0
7
•• Dhámpír
4
0
•• Halandó
8
3
•• Jáger
7
5
•• Spiritiszta
2
0

Megosztás

Solah _______

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Vámpír
Marry the night
Kellan B. Whittemore
Kellan B. Whittemore
The monsters among us

Második avatárkép : Solah _______ 2wf8wgg
Gif : K.

Titulus : Nincs megadva
Idézet : Szánalmas életének egyetlen boldog órája a hajnal volt, amit minden nap alig várt. Érezte a nap melegét a bőrén, beszívta a párás ködöt, és élvezte a napfényt. Ezek jelentették számára a boldogságot.
Faj : Vámpír
Posztok száma : 19
User neve : Anonymus
Speciális képesség : UV- tolerancia
Rang : .
Kor : 1405
Születési hely : Olaszország, Ravenna
Foglalkozás : Bérgyilkos, fejvadász
Családi állapot : Nőtlen
Vonal : Solah _______ 3rZvgf4
Avatár : Andrei Andrei
Csatlakozás : 2015. Jul. 13.
Gif2 : Solah _______ 2bpssk

Solah _______ Empty

Solah _______   Szer. Júl. 15, 2015 10:23 am

Solah ______
Amber Heard/ Doutzen Kroes
Ide s tova 5 éve ismerjük egymást néhány év kihagyással.
2010-ben mikor New Yorkba utaztam és ott egy jótékonysági estre voltam hivatalos, egy pénzes olajsejk tulajdonában találtalak. A szeretője voltál éveken át, a feleségét helyettesítetted, de emellett nem élhetted a magad szorgalmas, gondos életét hisz úgy féltett téged, mintha csak az egyetlen drága kincse volnál. Nem mehettél levegőre, csak a hatalmas villájának belső terét járhattad. Tényleg olyan voltál mint egy rabszolga, aki olykor vérbankként szolgált a férfinak, hisz az 600 éves vámpír volt. Erős, határozott jellem voltál és vagyis, épp ezért elégelted meg őt és látványosan eltávolodtál tőle.
Tisztán kivehető volt, hogy ellenzed már csak a jelenlétét is, hogy nem mosolyogsz igazán lelkesen, mi több undor ült a tekintetedben és a szád szélében húzódó kelletlen mosolyban is. Elhúzódtál tőle minden egyes érintésénél, így hát a tettek mezejére lépve "kölcsön kértelek" táncolni.
Hamar kiderült, hogy egy húron pendülünk és élvezzük egymás társaságát, nem csak testileg volt közöttünk kémia.
Viszont ezután bár megígértem neked, hogy találkozni fogunk még, azt  nem mondtam el, hogy mikor. Haza kellett utaznom, hogy lezárjam a saját házasságomat, hisz épp amilyen nagy válságban volt az olajsejk a feleségét illetően, épp olyanban lebegtem én is. További 3 évre volt szükségem ahhoz, hogy aztán ismét New York szívében kössek ki az ottani cégemnél, ahova a helyettesem titkárnőként vett fel téged így még megerőltetnem se kellett magam, hogy megkeresselek. Nem felejtettelek el. Hogy is tehettem volna?
Az viszont már más kérdés, hogy te kiengesztelést vártál lévén sokat kellett várnod rám. Nehezen adtad meg magad, szinte elvártad, hogy könyörögjek a kegyeidért amit nem ajándékozok csak úgy oda akárkinek. De megtörtél! Szükségem volt rád, a véredre, az illatodra, az erődre és az akaratodra. Soha nem szerettem a könnyű nőcskéket, viszont te komoly kihívást jelentettél még nekem is, egy 1400 éves vámpírnak is.
Nem mondható, hogy szerelem van közöttünk, inkább testileg és szellemileg is vonzódunk egymáshoz. Nem fulladunk bele a féltékenységbe, ha mással látjuk a másikat, de elvárjuk, hogy ha füttyentünk akkor egymáséi legyünk.
Sötét titkok rólad
Amit legszívesebben titkolnál
Vérmacska (tigris)
100-150 év
"szerető", lelkitárs
Foglalt
Kapcsolataid listája
Aki keres, az nem talál; ám aki nem keres, arra találnak.
Worsening souls frpg
The Monsters among us
Vissza az elejére Go down

Solah _______
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Solah and Kellan

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
▲ WORSENING SOULS :: 03. First steps in the hell
Karakteralkotáshoz szükséges anyagok
 :: Keresettek listája :: Elkelt karakterek
-