HalandóRunning for our lives Anastasia Thorne The monsters among us
Második avatárkép : Gif : Titulus : Kis macska
Idézet : Itt lakom látod, ez az a ház, kevés a luxus, szolid a kényelem.
Faj : Ember
Posztok száma : 7
User neve : Pingvin
Speciális képesség : Ellenállhatatlan vagyok
Rang : nincs
Kor : 20
Születési hely : Ausztrália
Foglalkozás : cukiskodni
Családi állapot : Egyedülálló
Vonal : Tartózkodási hely : Boston
Avatár : Eliza Taylor
Csatlakozás : 2015. Sep. 24.
Gif2 : |
Noah --- Pént. Szept. 25, 2015 7:52 am | |
| Noah ----- A barátság is csak véges dolog, úgy látszik, aminek az élet törvénye szab határt. | Bob Morley vagy Thomas McDonell Örülök, hogy újra látlak! Nem tudom, hogy hol voltál és mit csináltál az elmúlt tíz évben, amikor nem találkoztunk, de ez most mindegy, hiszen eddig azt sem gondoltam volna, hogy valaha újra találkozunk. A legjobb barátom vagy, az voltál születésemtől fogva, nem is emlékszem olyan pillanatra a gyerekkoromból, amikor ne lettél volna mellettem. Nagyon rossz volt, amikor el kellett költöznöm a szüleimmel, pedig annyit sírtam, könyörögtem, hogy hagy maradhassak a nagymamámnál. Te bátor voltál, csak elmosolyodtál, megöleltél és elengedted a legjobb barátodat. //Kedves Sweetheart, hogyha úgy döntesz, hogy hozod az úri embert, tudnod kell, hogy felőlem akár milyen fajt képviselhetsz. A karakterek között jelenleg csak barátság van, de felőlem, ha te is benne vagy, később bármi kialakulhat. Mindent a megalkotóra bízok a jellemmel és az előtörivel kapcsolatban! Várlak nagyon! |
Sötét titkok rólad Amit legszívesebben titkolnál Valamilyen faj | 20-25 között | Legjobb barát | Szabad |
Kapcsolataid listája Aki keres, az nem talál; ám aki nem keres, arra találnak. | Anastasia Thorne • Legjobb barát A legjobb barátod vagyok akivel már tíz éve nem találkoztál. Fogalmam sincs hogy érzel irántam, arról sem, hogy mi történt veled az elmúlt tíz évben, akár vámpírrá is változtathattak, arról sem tudnék semmit. Gyere hamar, nagyon várlak. /div> |
Worsening souls frpg The Monsters among us |
|