|
| |
KéjdémonBetter pray for hell Hector Nikolai Phoenix The monsters among us
Második avatárkép : Gif : Titulus : a different kind of monster
Idézet : A hatalom abban rejlik, hogy az emberi lelkeket darabokra tépjük, s aztán olyan új alakba rakjuk össze, amilyenbe akarjuk.
Faj : Démon
Posztok száma : 204
User neve : Anonymus
Speciális képesség : Sok különleges képességem van
Rang : Tisztavérű
Kor : 1217 éves
Születési hely : Angolhon
Foglalkozás : Üzletember
Családi állapot : Nőtlen
Vonal : Tartózkodási hely : New York city
Avatár : Michael Fassbender
Csatlakozás : 2015. May. 07.
Gif2 : |
Re: Kérdések Pént. Júl. 31, 2015 10:59 am | |
| Csinálhatok, ha gondolod. Végül is nem rossz meglátás. A napokban megpróbálok elkészülni a sablonnal majd, amivel ki lehet egészíteni majd az előtörténetet. Köszönjük az ötletet! |
| | | Adam Terach The monsters among us
Második avatárkép : Gif : The monsters among us
Titulus : Nincs megadva
Idézet : Nincs megadva
Faj : Nephilim
Posztok száma : 69
User neve : Adam
Rang : Nincs
Kor : 159 év
Születési hely : Bloemfonteint/Mangaung – Dél-Afrikai Köztársaság
Foglalkozás : Képregényrajzoló
Családi állapot : Özvegy
Vonal : Tartózkodási hely : New York
Avatár : Josh Upshaw
Csatlakozás : 2015. Aug. 01.
|
Re: Kérdések Szomb. Aug. 01, 2015 6:22 pm | |
| Nephilimekkel kapcsolatban lenne kérdésem. A Hatalmasok és a Jagerek milyen okból kifolyólag üldözik a nephilimeket? Előre is köszönöm a választ! |
| | | Vendég The monsters among us
|
Re: Kérdések Szomb. Aug. 01, 2015 7:04 pm | |
| Gondolom azért mert a Nephilim angyali együttlét gyümölcse és mint ilyenek Isten, és az angyalok szemében "megvetendő" eme gyermek, egy angyal bukhatott miattad, hogy megszüless, gondolom. De várjuk meg az adminok válaszát is. A jagerek pedig azért vadásznak rád, mert a Jágereket az angyalok "kreálták" a démonok elleni küzdelemre. |
| | | Vendég The monsters among us
|
Re: Kérdések Szomb. Aug. 01, 2015 8:14 pm | |
| Maximillian megadta a választ mindenre, pontosan így van |
| | | Adam Terach The monsters among us
Második avatárkép : Gif : The monsters among us
Titulus : Nincs megadva
Idézet : Nincs megadva
Faj : Nephilim
Posztok száma : 69
User neve : Adam
Rang : Nincs
Kor : 159 év
Születési hely : Bloemfonteint/Mangaung – Dél-Afrikai Köztársaság
Foglalkozás : Képregényrajzoló
Családi állapot : Özvegy
Vonal : Tartózkodási hely : New York
Avatár : Josh Upshaw
Csatlakozás : 2015. Aug. 01.
|
Re: Kérdések Szomb. Aug. 01, 2015 8:23 pm | |
| Köszönöm a választ! |
| | | Alexander MacLean The monsters among us
Második avatárkép : Gif : Titulus : the scottish vampire laird
Idézet : There is only one difference between a long life and a good dinner: that, in the dinner, the sweets come last.
Faj : vampire
Posztok száma : 10
User neve : secret
Speciális képesség : UV-tolerance
Rang : an independent bloodsucker
Kor : about three centuries
Születési hely : Scotland
Foglalkozás : entrepreneur, businessman
Családi állapot : widower
Vonal : Tartózkodási hely : Philadelphia, mostly
Avatár : Sam Heughan
Csatlakozás : 2015. Aug. 16.
Re: Kérdések Szer. Aug. 19, 2015 10:41 am | |
| Helló. Nekem is lenne egy-két kérdésem a vámpírokkal kapcsolatban: 1. "Csakis élőlényből vehetnek magukhoz vért, a holtak vére megmérgezi és megöli őket." Ez azt is jelenti, hogy közvetlenül az élőlényből kell, vagy teszem azt, az áldozatuk lecsapolt vérét egy pohárból is megiszogathatják? Illetve a holtak vére minden esetben halálos a vámpírra, vagy van rá mód, hogy rendbe jöjjenek utána? 2. "Sem tudatmódosító szerek, sem alkohol, sem pedig mérgek nem befolyásolják állapotukat, ha azt közvetlenül juttatják szervezetükbe. Abban az esetben viszont, ha áldozatuk vérével együtt veszik ezen anyagokat magukhoz, azok rövid ideig tartó, átmenetei hatást fejtenek ki rájuk. " Itt is nagyjából ugyanez lenne a kérdésem. Muszáj, hogy az áldozat igya meg a whiskymet, vagy a vérébe keverve egy pohárból én is megihatom? (Lehet, hogy ez mások számára egyértelmű, és csak az én felfogásom a lassú ehhez, de gondoltam, inkább rákérdezek. ) 3. Közben az jutott még eszembe, hogy sok vámpíros sztoriban a vámpír vére illetve a nyála is hatással van az emberekre, az előbbi gyógyít, az utóbbinak véralvadásgátló szerepe van, vagy például elősegíti, hogy az áldozat élvezze a harapást. Itt a leírásban egyikről sem találtam semmit. Az itteni vámpírokra egyik sem érvényes, vagy csak átsiklottam felette? Vagy marad a hipnózis, hogy vérivás közben ne okozzunk fájdalmat? 4. És ha már itt tartunk, a hipnózishoz mindenképpen kell szemkontaktus, illetve szükség van hangosan kimondott szavakra, vagy elég csak gondolatban akarnom? Azt hiszem, ennyi kérdés egyszerre elég is. Köszönöm előre is a válaszokat! |
| | | KéjdémonBetter pray for hell Hector Nikolai Phoenix The monsters among us
Második avatárkép : Gif : Titulus : a different kind of monster
Idézet : A hatalom abban rejlik, hogy az emberi lelkeket darabokra tépjük, s aztán olyan új alakba rakjuk össze, amilyenbe akarjuk.
Faj : Démon
Posztok száma : 204
User neve : Anonymus
Speciális képesség : Sok különleges képességem van
Rang : Tisztavérű
Kor : 1217 éves
Születési hely : Angolhon
Foglalkozás : Üzletember
Családi állapot : Nőtlen
Vonal : Tartózkodási hely : New York city
Avatár : Michael Fassbender
Csatlakozás : 2015. May. 07.
Re: Kérdések Szer. Aug. 19, 2015 12:07 pm | |
| Üdv! 1.) Vért lehet pohárból is inni, illetve többen fogyasztanak olyat is, amit vérbankokból, kórházakból lopnak, mint amilyen a tasakos is. Tehát a lényeg az, hogy ne egy halott vére legyen, mert az mérgező. Ha nem vesz magához sokat belőle, akkor talán még kigyógyítható, sok élő vér fogyasztással, de ha túl sok került a szervezetébe, akkor szerintem már nem. Pohárból te is ihatsz whiskyt, a lényeg az, hogy nem lesz semmiféle hatással a vámpírra. Mintha vizet inna, ugyanez a helyzet a drogokkal kapcsolatban is. Viszont ha berúgás a cél, illetve az, hogy illuminált állapotba kerüljön a személy, akkor szükséges az, hogy valakivel elfogyasztasd és utána veheted magadhoz a vérét, hogy hasson is rád. * A vér mindenképpen hatással van a halandókra, hiszen vannak ghoulok az oldalon, mint egy belső csoport. A vámpír vére gyógyító hatású, kábulttá tesz, amolyan drogként használ a fogyasztónak, csak viszonylag egészségesebb, mint bármilyen tudatmódosító szer, mivel ettől erősebb és fittebb lesz az ember. A nyál kérdés szerintem megoldható, ezen igazából még nem gondolkodtunk, de kijátszható úgy, hogy segíti az alvadást és a harapást pedig élvezetesebbé teszi. * Hipnózishoz szerintem nem kell konkrétan kimondani a szavakat, maximum csak akkor, ha még nagyon fiatal a vámpír. Ha már van kellő tapasztalata, akkor elég arra gondolni, hogy mit tegyen és így arra késztethetjük a másikat. Szemkontaktus viszont mindenképpen szükségeltetik hozzá szerintem. |
| | | Alexander MacLean The monsters among us
Második avatárkép : Gif : Titulus : the scottish vampire laird
Idézet : There is only one difference between a long life and a good dinner: that, in the dinner, the sweets come last.
Faj : vampire
Posztok száma : 10
User neve : secret
Speciális képesség : UV-tolerance
Rang : an independent bloodsucker
Kor : about three centuries
Születési hely : Scotland
Foglalkozás : entrepreneur, businessman
Családi állapot : widower
Vonal : Tartózkodási hely : Philadelphia, mostly
Avatár : Sam Heughan
Csatlakozás : 2015. Aug. 16.
Re: Kérdések Szer. Aug. 19, 2015 1:06 pm | |
| Hálás köszönet a türelmes válaszokért ! |
| | | Ajánlott tartalom The monsters among us
|
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |