Lépj közelebb
Nem harapunk nagyot
• • • • • • • • • • •
Ádáz harcok dúlnak a békés élet színfalai mögött. Hosszú évszázadokon átívelő harcok, melyeket nem mi vívunk, nem emberek emberekkel. Nem anyagi javakért, ásványkincsekért, szabad területekért, tiszta vízért, hatalomért. Egyszerű halandóknak álcázott emberfeletti lények mindennapos, vérgőzös küzdelme ez, melynek tudtunk nélkül mi magunk vagyunk hús-vér díjai. Némelyek számára az ereinkben futó életesszencia, a fizikai testünk szolgáltatta táplálékforrás, míg másoknak a lelkünk,a benne fodrozódó érzelemhullámok jelentik a zsákmányt. Fiatalságodra, ártatlanságodra, erényeidre, bűneidre éheznek, lerágnak, lenyúznak rólad mindent behabzsolnak, felfalnak, kiszürcsölnek, elemésztenek.Itt sosem lehetsz biztonságban. Ha bátornak hiszed magad, lépj közelebb és engedd, hogy körülvegyen a Sötétség.
• • • • • • • • • • •
Karakternév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Suttogó hangok
Az utolsó posztok

•• Another way out ••
Vas. Szept. 11, 2016 11:35 pm
Adam Terach
•• Hell Or Heaven ••
Szer. Szept. 07, 2016 7:35 pm
Vendég
Pént. Május 27, 2016 9:05 pm
Alexander Warlow
•• Riggins bár ••
Vas. Feb. 21, 2016 11:12 pm
Marilyn Scarlett Revedune
•• Riggon's Bar ••
Szomb. Feb. 13, 2016 7:18 pm
Marilyn Scarlett Revedune
Pént. Jan. 29, 2016 7:04 am
Vendég
•• Skulduggery ••
Hétf. Jan. 04, 2016 4:57 pm
Vendég
•• Jocelyn & Owen ••
Szer. Dec. 09, 2015 1:35 am
Owen N. Woods
Szomb. Nov. 28, 2015 7:15 pm
Vendég
Kedd Nov. 10, 2015 7:41 pm
Vendég
Chatbox fal
Beszélgess és üzenj
Visszhangzó léptek
Az oldalon tartózkodók

Jelenleg 71 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 71 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (198 fő) Szomb. Okt. 19, 2024 8:50 pm-kor volt itt.
Fórum
Fajok nyilvántartója
az oldal statisztikája
Faj
Férfi
•• Angyal
1
1
•• Nephilim
0
3
•• Démon
0
3
•• Scarba
1
1
•• Succubus
1
0
•• Vérmacska
5
1
•• Lycan
0
5
•• Vérbestia
1
0
•• Wicca
4
2
•• Vámpír
0
7
•• Dhámpír
4
0
•• Halandó
8
3
•• Jáger
7
5
•• Spiritiszta
2
0

Megosztás

Derek Osborn ¤ Kisöcsém

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Lycan
Bad moon rising
Jonathan Osborn
Jonathan Osborn
The monsters among us

Második avatárkép : Sztrip10... sztrip9... sztrip 8... akarsz visszaszámolni helyettem?
Gif : Derek Osborn ¤ Kisöcsém Tumblr_mv8m3wmbRP1qc542uo3_250

Titulus : ☾ The Mark Of The Beast
Idézet : A köznyelv szerint az antiszociális személy magányos, morgós, nem szereti, ha különösebben zavarják a köreit. A pszichopata a nap 24 órájában baltával járja az országutakat, a szociopata pedig Dr. House. Most akkor szerinted én melyik is vagyok, hmm?!
Derek Osborn ¤ Kisöcsém 1375199807-ian1

Faj : ☾ Vérfarkas
Posztok száma : 42
User neve : Gazdy
Speciális képesség : Minden amit egy vérfarkas csak tudhat
Rang : ☾ Beta with Cold & Steel Blue eyes
Kor : 56
Születési hely : USA, Massachusetts, Boston
Foglalkozás : Pszichopaci sorozatgyilkos
Családi állapot : Özvegy
Vonal : Derek Osborn ¤ Kisöcsém 3rZvgf4
Avatár : Ian Bohen
Csatlakozás : 2015. Jul. 19.
Gif2 : Derek Osborn ¤ Kisöcsém Tumblr_static_peter_rawr_casmoose

Derek Osborn ¤ Kisöcsém Empty

Derek Osborn ¤ Kisöcsém   Kedd Szept. 08, 2015 7:08 pm

Derek Középsőnév Osborn
"When I find it, I'm going to kill it."
Tyler Hoechlin
Kissé megkeseredett, nem véletlenül kapta tőlem a "Sourwolf" becenevet ami annyit tesz "Keserű Farkas". Mert, hogy nem pusztán én váltam farkassá a családból. Úgy tűnik baljós csillagzat alatt születtünk mind. Dereket a bosszú hajtotta, de nem volt elég felkészült. Abban a hiszemben hirdetett vendettát a farkasok ellen, hogy mind én, mind a feleségem odavesztünk a tűzben. Közel álltunk mindig is egymáshoz, ő volt a legkisebb hármunk közül. S míg az a ikrem egy igazi szemétláda volt, addig Derek meglepően melegszívű és törődő. Viszont kései gyerek, 11 évvel ifjabb nálam. Azonban a farkaslét neki se tett túl jót, mióta farkas ritkán látják mosolyogni. Leginkább a fiam volt az egyetlen, aki mosoly volt képes csalni arcára. Krista azért vette magához a gyerekeimet, mert Dereket akkoriban csak a bosszú foglalkoztatta, csak az éltette. 16 évvel ezelőtt, amikor a tűzeset és a vérfarkasok összehangolt támadása megtörtént Derek alig volt több mint 29 és mivel a családi fegyverbiznisz is az ő nyakába szakadt, így a gyerekek gyámjaként szóba sem jöhetett. Ráadásul mivel farkassá lett, akadt kezdetben némi gondja az önuralmával; bár mára sikeresen legyűrte a segítségemmel és előnyére fordította a korábbi hátrányát: immáron a dühét lovagolja meg minden harcban és az segíti a győzelemre.

+ INFÓ: Hogy miért maradhatott a Srebrok közé került ikrek közelében ezt a megalkotóra bízom, de erősen javaslom a Kristával és velem való egyeztetést a dologról! Ami fontos infó, azt az Előtörténetemben megtalálja bárki! Vagy zargathat facebookon!  :helloszia:

Sötét titkok rólad
Amit legszívesebben titkolnál
Vérfarkas
45 éves, de  27-nek néz ki
Kisöcsém
Szabad
Kapcsolataid listája
Aki keres, az nem talál; ám aki nem keres, arra találnak.
James Ian Osborn • idősebb báty
Az elsőszülött, aki folyton kettőnkbe törölte a lábát és azt éreztette, sosem érhetünk fel az ő tökéletességéhez. Sokszor akarta Dereket bántani, de én mindig megvédtem tőle. Nem igazán komálják egymást szerintem, de hogy valójában miként érez iránta Derek annak csak ő a megmondhatója.
Jonathan Harry Osborn • fiatalabb báty
Ez volnék jómagam, bár az utóbbi időben kissé eltávolodtunk egymástól és a magunk útját jártuk, azért mindig is jó viszonyban voltunk egymással. Még akkor is, ha nálunk ez a szeretet kifejeződés szarkasztikus szócsatákban nyilvánult meg sokszor vagy a másik véget nem érő ugratásaként. Ha szükségünk volt a másikra, ott voltunk egymásnak mindig legyen szó bármiről. Nem egyszer én húztam ki a seggét a sz@rból ifjabb korában, merem remélni hogy ezt nem felejtette még el keserűsége ellenére sem.
Oliver James Osborn Srebro • unokaöccs
A szeleburdi fiam, aki képes mosolyt csalni Derek megsavanyodott arcára. A viszonyuk ha nem is a legbelsőségesebb, de barátinak mondható és gyakran lógnak együtt kettesben főleg mióta kiderült Derek számára, hogy a srác is vérfarkassá vált egy félresikerült vadászat során.

+Bővebb kapcsolatra egyéb kikötés/ötlet nincsen, javaslom egyeztess a karakterrel!
Karina Elisabeth Osborn Srebro • unokahúg
Ő az én édes kicsi lányom, akire amúgy nagyon büszke lennék, ha tudnám milyen érett és komoly nővé serdült.

+Bővebb kapcsolatra egyéb kikötés/ötlet nincsen, javaslom egyeztess a karakterrel!
Martin Joshua Srebro • unokaöccs
Fogalma sincsen róla Dereknek, hogy Martin valójában Krista és az én fiam. Ezt a kis titkot gondosan rejtegeti az anyja. Viszont ösztönösen is kedveli a fiút, bár fogalma sincsen róla, hogy mi áll ennek a hátterében.

Krista Srebro • szerető/ex
Miután én odavesztem látszólag a tűzben, Dereknél vigasztalódott Krista és azóta is össze-összejárnak, afféle feszültséglevezető szexelésben élik ki magukat megpecsételendő minden üzletkötésüket. Míg Derek szerelmes a nőbe, addig a nála sokkalta idősebb Krista csupán az én pótlásomra használja a férfit. Részben talán ez is az oka annak, hogy ilyen keserűvé vált az utóbbi időben. Arról, hogy a nőnek van-e fogalma róla Derek farkassá vált, nem tudok.

Worsening souls frpg
The Monsters among us
Vissza az elejére Go down

Derek Osborn ¤ Kisöcsém
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
▲ WORSENING SOULS :: 03. First steps in the hell
Karakteralkotáshoz szükséges anyagok
 :: Keresettek listája
-