Jonathan Osborn The monsters among us
Második avatárkép : Gif : Titulus : ☾ The Mark Of The Beast
Idézet : A köznyelv szerint az antiszociális személy magányos, morgós, nem szereti, ha különösebben zavarják a köreit. A pszichopata a nap 24 órájában baltával járja az országutakat, a szociopata pedig Dr. House. Most akkor szerinted én melyik is vagyok, hmm?!
Faj : ☾ Vérfarkas
Posztok száma : 42
User neve : Gazdy
Speciális képesség : Minden amit egy vérfarkas csak tudhat
Rang : ☾ Beta with Cold & Steel Blue eyes
Kor : 56
Születési hely : USA, Massachusetts, Boston
Foglalkozás : Pszichopaci sorozatgyilkos
Családi állapot : Özvegy
Vonal : Tartózkodási hely : New York City
Avatár : Ian Bohen
Csatlakozás : 2015. Jul. 19.
Gif2 : |
Derek Osborn ¤ Kisöcsém Kedd Szept. 08, 2015 7:08 pm | |
| Derek Középsőnév Osborn "When I find it, I'm going to kill it." | Tyler Hoechlin Kissé megkeseredett, nem véletlenül kapta tőlem a "Sourwolf" becenevet ami annyit tesz "Keserű Farkas". Mert, hogy nem pusztán én váltam farkassá a családból. Úgy tűnik baljós csillagzat alatt születtünk mind. Dereket a bosszú hajtotta, de nem volt elég felkészült. Abban a hiszemben hirdetett vendettát a farkasok ellen, hogy mind én, mind a feleségem odavesztünk a tűzben. Közel álltunk mindig is egymáshoz, ő volt a legkisebb hármunk közül. S míg az a ikrem egy igazi szemétláda volt, addig Derek meglepően melegszívű és törődő. Viszont kései gyerek, 11 évvel ifjabb nálam. Azonban a farkaslét neki se tett túl jót, mióta farkas ritkán látják mosolyogni. Leginkább a fiam volt az egyetlen, aki mosoly volt képes csalni arcára. Krista azért vette magához a gyerekeimet, mert Dereket akkoriban csak a bosszú foglalkoztatta, csak az éltette. 16 évvel ezelőtt, amikor a tűzeset és a vérfarkasok összehangolt támadása megtörtént Derek alig volt több mint 29 és mivel a családi fegyverbiznisz is az ő nyakába szakadt, így a gyerekek gyámjaként szóba sem jöhetett. Ráadásul mivel farkassá lett, akadt kezdetben némi gondja az önuralmával; bár mára sikeresen legyűrte a segítségemmel és előnyére fordította a korábbi hátrányát: immáron a dühét lovagolja meg minden harcban és az segíti a győzelemre. + INFÓ: Hogy miért maradhatott a Srebrok közé került ikrek közelében ezt a megalkotóra bízom, de erősen javaslom a Kristával és velem való egyeztetést a dologról! Ami fontos infó, azt az Előtörténetemben megtalálja bárki! Vagy zargathat facebookon! |
Sötét titkok rólad Amit legszívesebben titkolnál Vérfarkas | 45 éves, de 27-nek néz ki | Kisöcsém | Szabad |
Kapcsolataid listája Aki keres, az nem talál; ám aki nem keres, arra találnak. | James Ian Osborn • idősebb báty Az elsőszülött, aki folyton kettőnkbe törölte a lábát és azt éreztette, sosem érhetünk fel az ő tökéletességéhez. Sokszor akarta Dereket bántani, de én mindig megvédtem tőle. Nem igazán komálják egymást szerintem, de hogy valójában miként érez iránta Derek annak csak ő a megmondhatója. |
| Jonathan Harry Osborn • fiatalabb báty Ez volnék jómagam, bár az utóbbi időben kissé eltávolodtunk egymástól és a magunk útját jártuk, azért mindig is jó viszonyban voltunk egymással. Még akkor is, ha nálunk ez a szeretet kifejeződés szarkasztikus szócsatákban nyilvánult meg sokszor vagy a másik véget nem érő ugratásaként. Ha szükségünk volt a másikra, ott voltunk egymásnak mindig legyen szó bármiről. Nem egyszer én húztam ki a seggét a sz@rból ifjabb korában, merem remélni hogy ezt nem felejtette még el keserűsége ellenére sem. |
| Oliver James Osborn Srebro • unokaöccs A szeleburdi fiam, aki képes mosolyt csalni Derek megsavanyodott arcára. A viszonyuk ha nem is a legbelsőségesebb, de barátinak mondható és gyakran lógnak együtt kettesben főleg mióta kiderült Derek számára, hogy a srác is vérfarkassá vált egy félresikerült vadászat során.
+Bővebb kapcsolatra egyéb kikötés/ötlet nincsen, javaslom egyeztess a karakterrel! |
| Karina Elisabeth Osborn Srebro • unokahúg Ő az én édes kicsi lányom, akire amúgy nagyon büszke lennék, ha tudnám milyen érett és komoly nővé serdült.
+Bővebb kapcsolatra egyéb kikötés/ötlet nincsen, javaslom egyeztess a karakterrel! |
| Martin Joshua Srebro • unokaöccs Fogalma sincsen róla Dereknek, hogy Martin valójában Krista és az én fiam. Ezt a kis titkot gondosan rejtegeti az anyja. Viszont ösztönösen is kedveli a fiút, bár fogalma sincsen róla, hogy mi áll ennek a hátterében.
| Krista Srebro • szerető/ex Miután én odavesztem látszólag a tűzben, Dereknél vigasztalódott Krista és azóta is össze-összejárnak, afféle feszültséglevezető szexelésben élik ki magukat megpecsételendő minden üzletkötésüket. Míg Derek szerelmes a nőbe, addig a nála sokkalta idősebb Krista csupán az én pótlásomra használja a férfit. Részben talán ez is az oka annak, hogy ilyen keserűvé vált az utóbbi időben. Arról, hogy a nőnek van-e fogalma róla Derek farkassá vált, nem tudok.
Worsening souls frpg The Monsters among us |
|