Lépj közelebb
Nem harapunk nagyot
• • • • • • • • • • •
Ádáz harcok dúlnak a békés élet színfalai mögött. Hosszú évszázadokon átívelő harcok, melyeket nem mi vívunk, nem emberek emberekkel. Nem anyagi javakért, ásványkincsekért, szabad területekért, tiszta vízért, hatalomért. Egyszerű halandóknak álcázott emberfeletti lények mindennapos, vérgőzös küzdelme ez, melynek tudtunk nélkül mi magunk vagyunk hús-vér díjai. Némelyek számára az ereinkben futó életesszencia, a fizikai testünk szolgáltatta táplálékforrás, míg másoknak a lelkünk,a benne fodrozódó érzelemhullámok jelentik a zsákmányt. Fiatalságodra, ártatlanságodra, erényeidre, bűneidre éheznek, lerágnak, lenyúznak rólad mindent behabzsolnak, felfalnak, kiszürcsölnek, elemésztenek.Itt sosem lehetsz biztonságban. Ha bátornak hiszed magad, lépj közelebb és engedd, hogy körülvegyen a Sötétség.
• • • • • • • • • • •
Karakternév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Suttogó hangok
Az utolsó posztok

•• Another way out ••
Vas. Szept. 11, 2016 11:35 pm
Adam Terach
•• Hell Or Heaven ••
Szer. Szept. 07, 2016 7:35 pm
Vendég
Pént. Május 27, 2016 9:05 pm
Alexander Warlow
•• Riggins bár ••
Vas. Feb. 21, 2016 11:12 pm
Marilyn Scarlett Revedune
•• Riggon's Bar ••
Szomb. Feb. 13, 2016 7:18 pm
Marilyn Scarlett Revedune
Pént. Jan. 29, 2016 7:04 am
Vendég
•• Skulduggery ••
Hétf. Jan. 04, 2016 4:57 pm
Vendég
•• Jocelyn & Owen ••
Szer. Dec. 09, 2015 1:35 am
Owen N. Woods
Szomb. Nov. 28, 2015 7:15 pm
Vendég
Kedd Nov. 10, 2015 7:41 pm
Vendég
Chatbox fal
Beszélgess és üzenj
Visszhangzó léptek
Az oldalon tartózkodók

Jelenleg 71 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 71 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (198 fő) Szomb. Okt. 19, 2024 8:50 pm-kor volt itt.
Fórum
Fajok nyilvántartója
az oldal statisztikája
Faj
Férfi
•• Angyal
1
1
•• Nephilim
0
3
•• Démon
0
3
•• Scarba
1
1
•• Succubus
1
0
•• Vérmacska
5
1
•• Lycan
0
5
•• Vérbestia
1
0
•• Wicca
4
2
•• Vámpír
0
7
•• Dhámpír
4
0
•• Halandó
8
3
•• Jáger
7
5
•• Spiritiszta
2
0

Megosztás

Árny és Fény - Hajnal kezdete?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Angyal
I wanna save the light
Kyle Johanson
Kyle Johanson
The monsters among us

Gif : Árny és Fény - Hajnal kezdete?  Tumblr_inline_nlf2biaCB41tpshpw

Titulus : Nincs megadva
Idézet : Nincs megadva
Faj : Angyal
Posztok száma : 13
User neve : Lahabiel (Angyalnév)
Speciális képesség : Védőrúna
Rang : Őrangyal
Kor : 1723 év
Születési hely : Athen
Foglalkozás : Szimbolum-kutató
Családi állapot : Házas
Vonal : Árny és Fény - Hajnal kezdete?  3rZvgf4
Avatár : Ben Barnes
Csatlakozás : 2015. Aug. 06.

Árny és Fény - Hajnal kezdete?  Empty

Árny és Fény - Hajnal kezdete?    Szomb. Aug. 15, 2015 5:44 pm

Brayden – Kyle

A Park tavának szélén ülök, a vízezést hallgatva és nézve a kacsákat, ahogy zajonganak, bár a vízesés hangja kicsit elnyomja. Suzume festeni jött ide, mások zenélni szoktak itt. A vízesés nagyon megfogta, ezért az évszak minden időszakában és napéban is, rendszeresen idejön és fest vagy skicceket készít, színeket raktároz el. Hagyományos fényképezőgép van nálam és ezúttal látható vagyok a számára is. A véletlent alakítottam úgy, hogy összetalálkozzunk, évekkel ezelőtt, és a táj megörökítésének szeretete legyen az egyik kapocs, mint munkatéma, kettőnk között. A munkakapcsolat, a kölcsönös inspiráció nem ritka dolog.
- Anyáék ősszel megint haza akarnak menni.
Tudom, hogy vagy egy órája benne van ez a mondat, de hol hallgat, hol másról fecserészik. Néha belekattintok a géppel ebbe a kettősségbe.
- Van kedved menni? Vagy kimented magad?
Újabb negyedóra csend, de egyet sem kattintok el. Tudom, mit fog válaszolni, mert a netes chatelésen már elmondta a tervét. Néha komolyan perverz kukkolónak tartom magam.
- Nem. A Conra el akarok menni, ha már a tavaszira nem engedtek el.
Elkattintom a gépet.
- Minek öltözöl be? Nem, inkább ne mondd, úgysem tudnám ki az. – nevetek fel.
Bár követem a kor dolgait, és nem azért, mert haladni kellene vele, hanem mert egyszer ez is ugyanúgy múlt lesz, mint a legelső puska, a legelső lift, a legelső akármi. Megjegyzem ezeket és berakom az emlékek közé.
- Eien. Majd hozok róla mangát.
Nem fogom megúszni ezek szerint. Attól nem kell tartanom, hogy romantikus kapcsolat lenne a vége. A második összfutásra egészen véletlenül a feleségemet vártam, aki el is jött.
Vissza az elejére Go down
Wicca
Pound me the witch drums
Brayden S. Thurlow
Brayden S. Thurlow
The monsters among us

Második avatárkép : Árny és Fény - Hajnal kezdete?  832686ava2
Gif : The monsters among us

Titulus : The man without a conscience
Idézet : out of your suffering will rise my victory
Faj : Árny wicca
Posztok száma : 44
User neve : Dark Lady
Speciális képesség : -
Rang : Worst nightmare
Kor : 33
Születési hely : Nincs megadva
Foglalkozás : I don't need it
Családi állapot : I am alone
Avatár : Colin O'Donoghue
Csatlakozás : 2015. Jul. 09.

Re: Árny és Fény - Hajnal kezdete?    Vas. Aug. 23, 2015 12:07 pm

Olykor elvesztem a józan ítélő képességem. A józan eszem veszi el a bosszú, és a gyűlölet egyvelege. Olykor mindent oly tisztán látok, máskor pedig elhomályosult elmével akarom az igazat, de mégsem találom meg azt. Mintha direkt tennék ezt velem. Elvették a saját utam, és halottaknak a „parancsait” követem. Fogalmam sincs, mit akart apám és anyám, miért haltak meg? Miért kellett elvenni a szabad akaratomat, és hogy képesek engem még a haláluk után is irányítani, de megöl eme kötöttség. A sötétben tapogatózás, ha élhetek ilyen morbid szóhasonlattal. Tudnom kell az igazat anélkül, hogy ők irányítanának, hogy megkeressem azt, akiről a levélben említést tettek. Anélkül akarom eltépni magam tőlük, hogy megfejteném a hülye rejtvényeiket. Ehhez pedig kutatnom kell. Angyalok után. Mintha nem lenne így is elég természetfeletti lényről tudomásom. De ők nehezen fellelhetők. Kihívás a homályban, egy kis fény. Már ha nekem jut egy kis ilyen is a sok kegyetlenség után.
De a saját módszereimmel kell élnem, amit az öreg mesterem tanított, csak ezt ismerem. Egykor talán, mikor hozzá kerültem két év állami gondozásból, akkor még reméltem, hogy anyámék visszajönnek. Most csupán fájdalom jár át, és bosszú. De pontosan ez kell nekem ahhoz, hogy éljek, hogy talpon maradjak, hogy ugyanolyan bizalmatlan maradhassak másokkal, mint eddig. Nem is tudom máshogy elképzelni magam.
Napokig kerestem és kutakodtam, embereket és mindenféle koszos lényeket kerestem fel, míg végre ráakadtam egyre. Léteznek, és most is őket figyelem. Fényes nappal egy parkban, minden bizonnyal nem a legjobb ötlet megtámadni egy angyal védencét, de amennyit tudok róluk, természetükből adódóan nem fog bántani. Körbejárom őket a fák takarásában, és egyik jól begyakorolt trükkömmel élek, hogy minket, hármunkat senki ne láthasson a körön belül, és belépek. Talán érez engem, talán nem, de nem ő érdekel, nem az angyal, hanem a másik. A lány, a fiatal lány. Nem fedem fel magam, még nem teszem, csupán figyelem őket, és a lányra koncentrálok, elméje elborul, orrán vér csordogál, és fájdalmakat él át. Ezzel jelzem, hogy itt vagyok, ezzel fedem fel magam, hogy az angyal rám figyeljen.
- Kár lenne érte - nézek le a földön görnyedő, fájdalmakat átélő lányra. Csak ezt a módszert ismerem. Rám nem jellemző a kérés. Követelni akarok, mindent, azonnal. Már nem vagyok egy reményekkel teli gyerek, csupán egy báb, a halott szüleim bábja, akik még mindig dróton rángatnak. - De ha segítesz, talán életben hagyom - mosolyodom el, ám érzelem nincs benne. Csak üres vigyornak tudható be, olyan vigyornak, melytől a legtöbben félnek, de most egy angyallal van dolgom. Talán nem gondoltam át kétszer, a mostani akcióm, talán képes belém látni, vagy ismeri a szüleimet? Mivel bennfentes, tudhat dolgokat, és ezt ki is fogom szedni belőle.  
Kyle&Brayden
•• megj •• zene •• 436 ••

Angyal
I wanna save the light
Kyle Johanson
Kyle Johanson
The monsters among us

Re: Árny és Fény - Hajnal kezdete?    Pént. Aug. 28, 2015 4:37 pm

Brayden – Kyle

Régi típusú, mechanikus fényképezőgép, nem vagyok oda a modern gépekért, használni használom őket, mert érdekel és mert egyszer a mai újdonság is a múlt emléke lesz. Tárgyakat sosem gyűjtök, nincs kincses barlangom, hogy oda gyűjteném a tárgyakat. Emlékeket gyűjtök, a tárháza végtelenebb, mint a világ összes barlangja.
Rossz megérzésem támad, egy barátságos felkar megérintésében, amivel egy védőrúnát teszek rá, nem szeretném, ha bárki olyan játékszere lenne, hogy bele költözik. Nem jó szándékot érzek, ártót, azonban kívülre muszáj jókedvet tennem, de már figyelek.
Elkapom Suzumet, ahogy dől, gyógyítani kezdem, egyben altatni is, mert már tudom, hogy baj van. Nem fogom hagyni, hogy baja legyen. Kendőt veszek elő és megtörlöm az orrát. A végtelenségig nem gyógyíthatom, és vannak dolgok, ami ellen kevés vagyok, még védőangyalként is. Ölembe veszem a lányt, szárnyaim kiterjesztem, felveszem angyal alakom.
- Másképpen is meg lehet oldani, ha segítséget szeretnél kérni. – nyugodt és kedves szavakkal válaszolok. Hiszem, hogy a rossz tettek mögött trauma van, ugyanakkor nem fogom hagyni, hogy védencemnek bántódása essen, ennél jobban biztosan nem.
- Bánt valami, mire gyógyírt keresel? – komolyan teszem fel a kérdést és egyben kíváncsian is. Alaposan megnézem, lelkének bugyrait nem térképezem fel, azok az ő titkai. Nem tudom, segíteni tudok vagy akarok-e, mások felé vannak korlátaim, nem véletlenül ez a beosztásom.
Wicca
Pound me the witch drums
Brayden S. Thurlow
Brayden S. Thurlow
The monsters among us

Második avatárkép : Árny és Fény - Hajnal kezdete?  832686ava2
Gif : The monsters among us

Titulus : The man without a conscience
Idézet : out of your suffering will rise my victory
Faj : Árny wicca
Posztok száma : 44
User neve : Dark Lady
Speciális képesség : -
Rang : Worst nightmare
Kor : 33
Születési hely : Nincs megadva
Foglalkozás : I don't need it
Családi állapot : I am alone
Avatár : Colin O'Donoghue
Csatlakozás : 2015. Jul. 09.

Re: Árny és Fény - Hajnal kezdete?    Szomb. Aug. 29, 2015 3:32 pm

A férfi nem érdekel. Ahogy a védence sem. Erős vagyok, elég erős, hogy megöljem, elég erős, hogy elvegyem azt, amit úgy védelmez az angyala. Nem érdekel, hogy mit gondol rólam. Már messziről érezheti a fekete mágiámat, de nem zavar. Nem szokott érdekelni, mások mit gondolnak rólam, már elmúlt az az idő. Nagyon hamar megtanultam, hogy nem lehet minden az enyém. Hogy a szeretet gyengeség, és a nőknek való. Hogyha el akarok érni valamit, azért tennem kell. Azt olykor erővel kell elérnem, és nem szép szóval. Ezért nevetek fel a férfi kijelentésén. Az angyalén, aki kiterjeszti szárnyait, melyeket szívesen megnyesnék. De azzal is tisztában kell lennem, hogy erősebb nálam, pont ezért támadom a kis védencét.
- Ugyan már. A mai világban, ha szépen kérsz, eltaposnak - megdörzsölöm az állam, miközben a karjaiban tartott védence rángatózni kezd. Hiába altatta el, attól még hatni tudok rá, és erőmmel körbeölelve érem el, hogy a vére ragacsossá változtassa ajkait, arcát, és a haját, ahogy a fülén is folyni kezd a vörös nedű. - Én nem fogom feladni. Szerintem jobb, ha segítesz, bár - sóhajtok színpadiasan -, nem biztos, hogy ezzel megmented őt. - Gunyoros mosoly jelenik meg arcomon, élvezem a helyzetet. Ez a példány túl békés, mégsem szabad alábecsülnöm őt. Tudom, mit teszek, és ameddig az erőm a lányon okoz károsodást, az angyalt se tévesztem szem elől.
- Bánt-e valami? Mondjuk az álszenteskedésed. Az, hogy még mindig nem beszélsz arról, hogyan oldhatnánk meg a problémánkat - nem vagyok dühös. Inkább jól szórakozom. Habár nem volt mindig így. Gyerekként olykor álomba sírtam magam, mert a szüleim soha nem jöttek többé vissza. Akkor még nem tudtam, hogy meghaltak. Akkor azt hittem, nem kellek nekik. Hogy egy torzszülött vagyok. Azóta felnőttem, és tudom, hogy irányítanak a haláluk után is. Mert valakivel összekötöttek, akiről nem tudok, és meg akarom ezt törni, de attól félek, lehetetlen. - Te sok mindent tudsz. Olyanokat, amiket talán soha nem tudok meg. Azt akarom, hogy utánajárj. Hogy kiderítsd, mit akartak velem a szüleim, és miért. Hogy miért gondolták, hogy a haláluk után is ugrálni fogok nekik? - talán fogalma sincs, miről van szó. De egykor nagy port kavart anyámék lázadása. Ahogy ki akarták kerülni Lucifert, ahogy erősebbé akartak válni. Amiről én semmit nem tudok. Valamit tettek, és úgy akarom kideríteni, hogy közben nem követem az utasításaikat. Meg akarom törni ezt az egészet, mielőtt még én magam is odaveszek.  
Kyle&Brayden
•• megj •• zene •• 436 ••

Angyal
I wanna save the light
Kyle Johanson
Kyle Johanson
The monsters among us

Re: Árny és Fény - Hajnal kezdete?    Szer. Szept. 02, 2015 4:22 pm

Brayden – Kyle

- Mert azt hiszik, hogy azzal mindent el lehet érni, meg lehet kapni. A lelki békét nem. – összevonom a szemöldököm, ahogy Suzume rosszabbul lesz. Behunyom a szemem, s gyógyító energiát küldök felé, egyben bevonva védelmező aurámba, ami mögé már nem juthat a wicca. Tudom, mi ő, s ismerem a lelkét. Suzume azonban ártatlan s vétlen mindebben. Eltüntetem róla a vérnyomokat.
- Már megmentettem. Tőled mindenképpen. A kitartás jó tulajdonság. A hülyeség mellett is ki lehet tartani. – nem vagyok ódivatú beszédben, szeretem használni a kor szavait és kifejezését, éppen ugyanazon okból, ahogy a technikával, technológiával, kultúrával foglalkozom. Röpke életűek, akár az ember.
– Erőszak nélkül is segítek, amennyiben lehetőségemben és módomban áll megtenni. Nekem is vannak korlátaim. – nem árulok ezzel nagy titkot, a védőangyalok feladatai és képességei kötöttek.
- Nekünk nincs problémánk. – nyomom meg a nekünk szót. – Neked van problémád. – most a nekedre helyezem a hangsúlyt. Mindenki annak nevez, aminek akar, jogában áll, bár legjobban a nevemet szeretem. – Miért bánt az álszenteskedésem?
Úgy karolom át Suzumet, mint anya a gyermeket.
- Mindenki annyit tud meg, amennyiért utána keres, utána jár, végiggondolja. Helyetted nem oldhatom meg a bajaidat, s nem járhatok utána dolgoknak, azoknak te tudsz utána járni. Számodra fognak jelentéssel bírni. – hagyok egy kis szünetet.
– Azonban az odáig vezető út sokszor többet ad, mint maga az információ, amit meg akarsz szerezni a könnyű és egyben semmit sem érő módon. – tudom, hogy még mit szeretnék mondani, s a megoldást, de még várok, remélve, hogy ő maga fog rájönni.
Ajánlott tartalom
The monsters among us

Re: Árny és Fény - Hajnal kezdete?    

Árny és Fény - Hajnal kezdete?
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
▲ WORSENING SOULS :: 04. Northeastern United States
A játéktér fő helyszínei
 :: New York városa :: Közterületek és egyéb helyszínek :: Morningside Park
-