Adam Terach The monsters among us
Második avatárkép : Gif : The monsters among us
Titulus : Nincs megadva
Idézet : Nincs megadva
Faj : Nephilim
Posztok száma : 69
User neve : Adam
Rang : Nincs
Kor : 159 év
Születési hely : Bloemfonteint/Mangaung – Dél-Afrikai Köztársaság
Foglalkozás : Képregényrajzoló
Családi állapot : Özvegy
Vonal : Tartózkodási hely : New York
Avatár : Josh Upshaw
Csatlakozás : 2015. Aug. 01.
|
Blick Art Materials – NoHo – 1-5 Bond Street Szer. Aug. 05, 2015 2:53 pm | |
| |
|
Adam Terach The monsters among us
Második avatárkép : Gif : The monsters among us
Titulus : Nincs megadva
Idézet : Nincs megadva
Faj : Nephilim
Posztok száma : 69
User neve : Adam
Rang : Nincs
Kor : 159 év
Születési hely : Bloemfonteint/Mangaung – Dél-Afrikai Köztársaság
Foglalkozás : Képregényrajzoló
Családi állapot : Özvegy
Vonal : Tartózkodási hely : New York
Avatár : Josh Upshaw
Csatlakozás : 2015. Aug. 01.
|
Re: Blick Art Materials – NoHo – 1-5 Bond Street Szer. Aug. 05, 2015 2:54 pm | |
| Solah & Adam
Nagy levegőt véve léptem ki a Bleecker Street metróállomásán. A tömeg továbbra sem a kedvencem, főleg, hogy így könnyebben lebukok. A kocsit jobban kedvelem, az meg szervízben. Valamelyik barom úgy gondola, hogy kell neki a diesel a kocsimból és jól megnyiszálta az üzemanyagcsövet. Azért is baj, mert a mai napot vásárlásra terveztem, ami nálam nem két kis cucc. Azért ki nem mozdulok. Nyöghetem a taxit, meg az arcát, hogy mit pakolászok. Megcsap a forróság is, bezzeg télen meg szétfagyok. A trópusokra vágyom néha, ahol nem kell azzal gondolnom, hogy hideg vagy meleg van. Benyitok a régi stílusú épületbe. Ismernek, tudják, hogy órákat elszórakozok itt, az újdonságok mellett sem megyek el. A színes ceruzáknál kezdek, kimaradt jó pár vásárlás belőle, rengeteg szín hiányzik és nem csak szín. Egy babakocsis család is betér, magamban hümmögve nézek csak rájuk. Valahogy nem hiányzik most a családi ricsaj. Nem sokkal később azonban, a feleségen akad meg a szemem. Nem azért mert, hanem mert kiváló inspirációt találtam. Előkapom a kis vázlattömböm, és a tollat és skiccet kezdek felvésni. Rajzolás közben mozgolódást hallok a hátam mögül, majd a zaj után egy ütést, nekidőlök a szemközti polcnak, kiesik a kezemből minden, ahogy reflexből nekitámaszkodom a polcnak. Még szerencse, hogy rögzített, az legalább nem dől tovább. Megfordulok, hogy elég szépet mondjak, de meglátom a család gyerekének nagyobbik tagját. Nem érte el a standról, amit kinézett, de akkor is megpróbálta és ennek köszönhetően éppen rám borított mindent. Most tépjem le a fejét? Teljesen felesleges. - Legközelebb vigyázz és kérj meg valakit, hogy levegye neked. – vágok rosszalló képet és lehajolnék, hogy felvegyem a tömböt, de a sehol, ellenben velem szemben áll valaki. A férj, kezében a tömbbel és hol a rajzra, hol rám néz. Nagyszerű. De megvárom, mit reagál, hátha mázlim lesz.
|
|