Lépj közelebb
Nem harapunk nagyot
• • • • • • • • • • •
Ádáz harcok dúlnak a békés élet színfalai mögött. Hosszú évszázadokon átívelő harcok, melyeket nem mi vívunk, nem emberek emberekkel. Nem anyagi javakért, ásványkincsekért, szabad területekért, tiszta vízért, hatalomért. Egyszerű halandóknak álcázott emberfeletti lények mindennapos, vérgőzös küzdelme ez, melynek tudtunk nélkül mi magunk vagyunk hús-vér díjai. Némelyek számára az ereinkben futó életesszencia, a fizikai testünk szolgáltatta táplálékforrás, míg másoknak a lelkünk,a benne fodrozódó érzelemhullámok jelentik a zsákmányt. Fiatalságodra, ártatlanságodra, erényeidre, bűneidre éheznek, lerágnak, lenyúznak rólad mindent behabzsolnak, felfalnak, kiszürcsölnek, elemésztenek.Itt sosem lehetsz biztonságban. Ha bátornak hiszed magad, lépj közelebb és engedd, hogy körülvegyen a Sötétség.
• • • • • • • • • • •
Karakternév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Suttogó hangok
Az utolsó posztok

•• Another way out ••
Vas. Szept. 11, 2016 11:35 pm
Adam Terach
•• Hell Or Heaven ••
Szer. Szept. 07, 2016 7:35 pm
Vendég
Pént. Május 27, 2016 9:05 pm
Alexander Warlow
•• Riggins bár ••
Vas. Feb. 21, 2016 11:12 pm
Marilyn Scarlett Revedune
•• Riggon's Bar ••
Szomb. Feb. 13, 2016 7:18 pm
Marilyn Scarlett Revedune
Pént. Jan. 29, 2016 7:04 am
Vendég
•• Skulduggery ••
Hétf. Jan. 04, 2016 4:57 pm
Vendég
•• Jocelyn & Owen ••
Szer. Dec. 09, 2015 1:35 am
Owen N. Woods
Szomb. Nov. 28, 2015 7:15 pm
Vendég
Kedd Nov. 10, 2015 7:41 pm
Vendég
Chatbox fal
Beszélgess és üzenj
Visszhangzó léptek
Az oldalon tartózkodók

Jelenleg 58 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 58 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (198 fő) Szomb. Okt. 19, 2024 8:50 pm-kor volt itt.
Fórum
Fajok nyilvántartója
az oldal statisztikája
Faj
Férfi
•• Angyal
1
1
•• Nephilim
0
3
•• Démon
0
3
•• Scarba
1
1
•• Succubus
1
0
•• Vérmacska
5
1
•• Lycan
0
5
•• Vérbestia
1
0
•• Wicca
4
2
•• Vámpír
0
7
•• Dhámpír
4
0
•• Halandó
8
3
•• Jáger
7
5
•• Spiritiszta
2
0

Megosztás

let me show you my world • Becca & Sylvie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Scarba
Got no salvation
Sylvie LaMarco
Sylvie LaMarco
The monsters among us

Második avatárkép : let me show you my world • Becca & Sylvie 9VhAVVMm
Gif : The monsters among us

Titulus : miss half-blood monster
Idézet : "I write about the power of trying, because I want to be okay with failing. I write about generosity because I battle selfishness. I write about joy because I know sorrow. I write about faith because I almost lost mine, and I know what it is to be broken and in need of redemption. I write about gratitude because I am thankful - for all of it."
Kristin Armstrong
Faj : scarba
Posztok száma : 27
User neve : B.
Speciális képesség : half-demon things
Rang : newbie
Kor : 23
Születési hely : Italy
Foglalkozás : journalist
Családi állapot : i'm alone
Vonal : let me show you my world • Becca & Sylvie 3rZvgf4
Avatár : Phoebe Tonkin
Csatlakozás : 2015. Jul. 07.
Gif2 : let me show you my world • Becca & Sylvie Tumblr_nuvvetnSPT1urui4uo5_250

let me show you my world • Becca & Sylvie Empty

let me show you my world • Becca & Sylvie   Hétf. Júl. 20, 2015 11:41 pm

to Becca
let me  show you my world
Nagyjából három éve élek abban a lakásban. Ugyanannyi ideje ismerem Rebeccát. Nem egy életöltő, de nem is pár hétről van szó, és be kell vallanom, az évek során eléggé a szívemhez nőtt. Még csak tizennégy éves volt, amikor megismertem, akkor voltam másodéves az egyetemen. Az első évemet kollégiumban töltöttem, és bár annak is megvannak a maga előnyei, izgalmai, és igazából az első hónapokban imádtam ott, de később rájöttem, hogy szükségem van a privátabb szférára. Nem csak a tanulás miatt, bár az sem elhanyagolható szempont. Fontosak voltak a jegyeim mindig is, hiszen szinte amióta az eszemet tudom, újságíró akarok lenni, és nem akartam elpuskázni a lehetőségeimet. A kollégium viszont néha kész bolondok háza. A spontán bulizások, amelyek megremegtetik az épületet, a nem túl vastag falak, és még sorolhatnám... az egész kész átjáróház. Nekem meg az ilyen-olyan képességeim miatt, melyeket akkor még kevésbé tudtam kordában tartani, szükségem volt arra, hogy saját szobám legyen, amin senkivel nem kell osztozkodnom, hogy nyugodtan elvonulhassak, ha arra van szükségem. Némi huzavona után sikerült megértetnem ezt édesanyámmal és a nevelőapámmal, szerencsére hamar belátták, hogy igazam van, azóta segítenek nekem bérelni ezt a lakást. Hálás is vagyok nekik, de igazából alig várom, hogy befejezhessem a tanulmányaimat, saját munkám és fizetésem legyen, hogy végre ne kelljen az ő nyakukon élősködnöm. Tudom, ez az élet rendje, de nem szeretek a terhükre lenni. És nagyon vágyom már a teljes önállóságra. Hála az égnek, már nem kell sokat várni erre. Visszatérve a lakásra, a lakótársak az elmúlt három évben csak jöttek és mentek, de a szomszédok állandóak maradtak, és talán emiatt is alakult úgy, hogy szorosabb kapcsolatba kerültem Beccával. Kicsit olyan lett számomra, mintha a húgom lenne, akim igazából sosem volt. Ha csajos programot szeretnék, rá bármikor számíthatok. Bár a mai terveink kevésbé csajosak, sokkal inkább hasznosak, legalábbis annak kellene lenniük. Tudom róla, hogy hozzám hasonlóan ő is újságíró szeretne lenni, ez is egy közös pont bennünk. Mivel az óráim száma végre megfogyatkozott, a délelőttöm pedig kivételesen szabad, felajánlottam, hogy kicsit körbevezetem az egyetemen, ha szeretné. Nem sokára ő is felvételizhet ide. Mennyi is van még addig? Két éve? Nem árt, ha tudja, mi merre hány lépés. Ha szerencsénk lesz, talán egy-két professzoromnak is bemutathatom. De úgy gondolom, érdemes a napot kis lépésekkel kezdeni, bemelegítéssel, mondjuk az egyik kellemes kávézóban az egyetem területén. Pontos útbaigazítással úgy egyeztettem a lánnyal, hogy itt találkozzunk. Mivel kicsit hamarabb is érkezem a megbeszélt időpontnál, rendelek kávét Becca nevében is. Már régóta tudom, hogyan issza, és hacsak nem éppen ma reggel változtatott a szokásain, nem foghatok vele mellé. Aztán előveszem a napi Times-t, és kiterítve az asztalra lapozgatni kezdem. Elvileg megjelentették benne ma az egyik cikkemet is, de gyakornokként fene tudja, mikor vesznek komolyan és mikor nem. Tizenötös oldal volt, azt hiszem...

Készítette Hector

Vissza az elejére Go down
Halandó
Running for our lives
Rebecca Pippa Woods
Rebecca Pippa Woods
The monsters among us

Második avatárkép : let me show you my world • Becca & Sylvie OoUjBeV

Titulus : -
Idézet : Az első randevú az vagy parfüm, vagy méreg, nincs középút.
Faj : xx Halandó
Posztok száma : 37
User neve : xx K.
Speciális képesség : xx Imádom anyut. ♥
Rang : xx Nincs.
Kor : xx 17
Születési hely : xx New York, USA
Foglalkozás : xx Tanulok, egy nap híres újságíró szeretnék lenni.
Családi állapot : xx Khhm, hajadon.
Avatár : xx Giza Lagarce
Gif2 : let me show you my world • Becca & Sylvie 8737646813

Re: let me show you my world • Becca & Sylvie   Szer. Júl. 22, 2015 12:25 am

LET ME SHOW YOU MY WORLD
Sylvie & Rebecca
Megigazítom a csokoládé színű tincseimet, miközben felkapom a dzsekimet. Egy órám van, hogy oda érjek az egyetemre ahol Sylvievel találkozom, már két hónapja legalább nem láttam, ah nem több. Újabban gondolom sokat kellett tanulnia meg ilyesmi, biztosan fárasztó lehet az egyetemre járni, és sokat tanulni. Meg nekem is voltak elfoglaltságaim, apu nem rég ért vissza a városba, mármint azóta megint elment most azt hiszem Kaliforniában van valami vissza vágó meccsen. Anyának könyörögtem, hogy hadd menjek el, de azt mondta, hogy ah lehet ne iskola időben akarjam apát bajnokságokra kísérgetni. Pedig imádok a meccseire kijárni, eleve imádom az amerikai focit, valószínűleg apa miatt, ő szeretetete meg velem. És ezen kívül nekem is sokat kellett tanulnom az elmúlt időben, nem akarok megbukni, tudom, hogy még van időm az egyetemig, de biztosra akarok menni, el akarom érni a céljaimat és ehhez egyetem az a bizonyos egyetem kell. És nem mellesleg az sem elhanyagolható szempont, hogy pontosan két hónapja költözött be hozzánk Tim ideiglenesen az én kérésemre, mármint anya felől, mert megengedte hossza és kínos könyörgések közepette. Szegény fiúnak, aki már inkább férfi mint fiú, egy autóbalesetben elvesztette mindenét, egyik percről a másikra lett hajléktalan és a baleset miatt pánik rohamai meg ilyenek. És egyik éjszaka amikor anya dolgozott sokáig nagyon sokáig, tim pedig nagyon be volt rúgva, nem is tudom hogyan történt, de neki adtam az ártatlanságomat. Hát ja. Nem éppen egy filmbe illő dolog volt, mégis valahogy tökéletesnek éreztem, egészen addig a pillanatig míg rá nem jöttem, hogy Tim még távolságtartóbb lett, mint eddig, sőt mi több, talán bűntudata is volt az este miatt, én csak zavarban voltam. És végül egészen tökéletes volt két nappal ezelőttig míg rá nem döbbentem, hogy annak az éjszakának nem csak az emléke, de az eredménye is velem maradt, ugyan is terhes lettem. Kizárásos alapon tőle, annyira elvarázsolt, hogy eszembe sem jutott a védekezés. És nem mintha ezzel takarózhatnék, mert két emberen múlik, egy részt, másrészt viszont csont részeg volt. De akkor is ő volt az idősebb, és mivel nekem még a közelembe nem került hímnemű egyed legalábbis olyan célból nem, szóval értelemszerűen nem szedek fogamzásgátlót. De apám ennek hány százaléka volt? És anya még csak nem is tud róla! És apa se ! Jó formán senki sem, nem tudom mit kellene tennem, vagy mit lépjek, kihez kéne fordulnom, még mindig le vagyok taglózva, azóta a suliban sem tudok koncentrálni. Tegnap bioszból sikerült bezsebelnem életem első egyesét, még soha nem kaptam ilyen rossz jegyet…
Sylvie már biztos ott van, ahh én mindig elkésem, próbálom szedni a lábaimat, ugyan is úgy döntöttem gyalog jövök, szerencsére ma nem kellett suliba menni, így nyugodtan tölthetem az időt a barátnőmmel az egyetemen. Sylvie olyan mintha a nővérem lenne, aki nincs, és ugyan akkor az egyik legjobb barátaim egyike, fiatal korom ellenére sem kezel gyerekként, amiért egyszerűen imádom, és ha például gondok voltak a tanulással akkor is szívesen segített nekem, csak az utóbbi két hónapban nem sikerült össze futnunk, pedig egy utcában lakunk. Azért ez nem mindegy, ugye? Egy szürke színű farmer van rajtam, egy fekete póló és sportcipő, válltáskám csak átdobva a vállam felett. Kapkodom a levegőt amikor beérek a megbeszélt kávézóba. Kisöpröm egyik kezemmel sötét színű fürtjeimet az arcomból mikor lepattanok vele szemben a széken.
-Szia,- köszöntöm mosolyogva és látva, hogy már rendelt nekem kávét,- mi újság, annyira hiányoztál,- bököm ki ahogy kivedlem a dzsekimből. A kávét a kezembe veszem, de ahogy megérzem erős illatát, inkább vissza teszem az asztallapra. Eszembe jut a pillanat ahogy reggel a wc fölé görnyedve hánytam. Nem akarok megint.
-Hmm, azt hiszem a kávét passzolom most, mert … érzékeny a gyomrom.- mondom ahogy elgondolkodok hogyan és miképp tálaljam a dolgokat. Előbb megvárom, hogy ő meséljen, igen, az lesz a legjobb.

Készítette Hector

Scarba
Got no salvation
Sylvie LaMarco
Sylvie LaMarco
The monsters among us

Második avatárkép : let me show you my world • Becca & Sylvie 9VhAVVMm

Titulus : miss half-blood monster
Idézet : "I write about the power of trying, because I want to be okay with failing. I write about generosity because I battle selfishness. I write about joy because I know sorrow. I write about faith because I almost lost mine, and I know what it is to be broken and in need of redemption. I write about gratitude because I am thankful - for all of it."
Kristin Armstrong
Faj : scarba
Posztok száma : 27
User neve : B.
Speciális képesség : half-demon things
Rang : newbie
Kor : 23
Születési hely : Italy
Foglalkozás : journalist
Családi állapot : i'm alone
Avatár : Phoebe Tonkin
Gif2 : let me show you my world • Becca & Sylvie Tumblr_nuvvetnSPT1urui4uo5_250

Re: let me show you my world • Becca & Sylvie   Kedd Aug. 18, 2015 11:30 am

to Becca
let me  show you my world
Miközben a Times hasábjai között böngészgetek, már egyre biztosabb vagyok benne, hogy ez a lány nem fog ideérni időben. Igazából nem veszem magamra. Azt hiszem, ez is egy közös tulajdonságunk, a rémes időérzék. Én is folyton kések nagyjából mindenhonnan, ami legalább annyira ciki, mint amennyire gond már egyébként is. Szóval nekem aztán tényleg nem lehet egy rossz szavam sem. Becca közben meg is érkezik, lényegében nem is túl nagy csúszással, én pedig rávillantom a mosolyomat, miközben letelepszik a mellettem levő székre.
- Aha, rendeltem neked is, gondoltam... - magyarázás közben tekintetemmel figyelemmel kísérem, amint felemeli a kávéját, beleszagol, majd ugyanazzal a lendülettel le is teszi vissza. Megfeledkezve a mondandómról a homlokomat ráncolva fürkészem a lány arcát. - Talán valami enyhe ételmérgezés? De azért jól vagy? - kérdezek rá aggodalmasan. - Figyelj, ha nem vagy jól, elnapolhatjuk a mait. Megbeszélünk egy másik időpontot, semmi gond, a suli megvár. Különben is van még vagy két éved, hogy kiismerd itt magad, nem igaz? - mosolyodom el. Időnk végül is tényleg van bőven, nem sietünk még sehova. Igazából csak azért terveztem ezt az egészet mostanra, mert hamarosan lezárulnak majd az utolsó vizsgáim is, aztán én sem fogok túl gyakran erre járni, de ez nem jelenti azt, hogy a körbevezetés nem várhat.
Viszont nem úgy tűnik, hogy Rebeccának sürgős hazamehetnékje lenne, úgyhogy félreteszem kicsit a nagy testvéres berögződéseimet, melyek mellette alakultak ki az elmúlt években. Végül is már nagy lány, biztos tud magára vigyázni, és ha annyira rosszul lenne, eleve nem is jön el. Csak dobott volna egy üzenetet, tudja, hogy azt is megértettem volna. Kicsit előrébb dőlök a székemben. Igaza van, rég találkozunk, nekem is hiányzott már. Ki kell használni az alkalmat, hogy végre beszélgethetünk.
- Bocsi, hogy kicsit elvesztem az utóbbi időben, maga alá temetett a tanulnivaló, és kaptam végre egy-két komolyabb feladatot is az újságtól, szóval bőven volt dolgom mostanában. Nézd csak! - nyitom ki ismét a Times lapjait, hogy azokat a kávézóasztalon elhelyezve a korábban felfedezett cikkhez lapozhassak. - Ezt tegnap késő este fejeztem be – jelentem ki büszkén az újonnan nyílt állatmenhelyről írt soraimra bökve. - Féltem, hogy kicsúszom az időből - tudod, a lapzárta -, és végül nem jelentetik meg, de lám... Ez már a harmadik cikkem ebben a hónapban – teszem hozzá szélesen mosolyogva. - És veled minden oké otthon? Múltkor mintha láttam volna apukádat a városban – jegyzem meg kissé tűnődve. Tudom az apjáról, hogy sportoló, és sokat utazik, ezért nem gyakran van együtt a lányával, azok az alkalmak pedig biztosan mindig különlegesek.

Készítette Hector

Ajánlott tartalom
The monsters among us

Re: let me show you my world • Becca & Sylvie   

let me show you my world • Becca & Sylvie
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
▲ WORSENING SOULS :: 04. Northeastern United States
A játéktér fő helyszínei
 :: New York városa :: Közterületek és egyéb helyszínek :: Columbia Egyetem
-