JágerYou don't have to be afraid Dean Carter The monsters among us
Második avatárkép : Gif : Titulus : Powerful Father
Faj : Jäger
Posztok száma : 52
User neve : WinBro'
Speciális képesség : Biokinézis
Rang : Hadnagy
Kor : 30
Születési hely : London
Foglalkozás : U.S. Marshal
Családi állapot : Házas
Vonal : Tartózkodási hely : New York
Avatár : Jensen Ackles
Csatlakozás : 2015. Jul. 12.
Gif2 : |
Bill__ Vas. Júl. 19, 2015 9:36 pm | |
|
____ Bill ___ Ide jön egy rövidebb idézet, ami eszedbe jut róla | Misha Collins Te vagy Bill a haverom, akivel az egyik küldetésem folyamán találkoztam. Eléggé fura helyzetben, be voltál nyugtatózva, ki voltál kötve, azt hittem, hogy egy szadomazo esti film forgatásába csöppentem, ha nem tudtam volna, hogy árnywiccák csapata után nyomozok, és épp nem tisztogatás lett volna a feladatom. A végletekig nyugodt fazon vagy, nem tudom,hogy ez az elfogásod előtt is így volt-e Mindenesetre, azt hiszem benned társra leltem, egy vadász társra akivel megoszthattam az utazásaimat is, és nemhivatalosan a Rend tagja lettél te is. Időnként lassan kattog az agyad, és sok dolgon meglepődsz, amúgy eszes vagy, hiszen a nyomozásaimban is részt veszel nem egyszer, amióta pedig megtanítottalak jó néhány harci fogásra, még a hátamat is be tudod védeni. Sok szarságon túl vagyunk, te vagy a lányom keresztapja, és a feleségem egyik legjobb barátja. // Ennél többet nem konkretizálok, szeretném ha kapcsolódna néhány ponton a történeted az enyémhez, amelyhez nem árt, ha elolvasod az ET-met. Ketten is várunk, a feleségem és én. Direkt nem szabtam meg semmi különösebbet, a háttér történeted rád van bízva Ha megérkeztél, dobj rám egy pm-t. A Bill lehet becenév is, mi így hívunk IC téged,// |
Sötét titkok rólad Amit legszívesebben titkolnál Exorcista | ~25-30 ÉVES | Barát, Vadásztárs | ]Elfogadva |
Kapcsolataid listája Aki keres, az nem talál; ám aki nem keres, arra találnak. | Dean Carter• Barát/Vadász társ AZ első tanítványom vagy akit magam kezdtem el kiképezni, harcra, azelőtt nem igen tudtál harcolni és a fegyvereket is utáltad, afféle hippi ördögűző voltál, őket csak szükséges rossznak, gyógyítható betegeknek tudtad be. Nyugodt fazon vagy, ritkán lehet fel idegelni téged, én ütök előbb te kérdeznél. Én két ütéssel megoldom olykor a témát, te még mindig tárgyalsz. Te vagy a jó zsaru, én a rossz. Ennyire egyszerű a képlet. Te véded le a családom házát démonok ellen, amit időről időre felfrissítesz, te találtad ki a mellkasomon levő tetoválás rúnáit, és azt, hogy hogyan fűzhetnénk össze úgy, hogy a feleségem is szerepeljen rajta, nem mint konkrét személy, hanem akár a neve, de leginkább a beceneve, hiszen arról senki sem tud rájönni, hogy ki is ő nekem. Mindketten védjük a családomat, amibe te is bele tartozol. Helyeselted az ötletemet, amikor a gyűrűt levéve inkább a tetoválás ténye mellett döntöttem, s te voltál az első aki támogatott ebben. Gyakran megfordulsz nálunk kerti partikon és időnként a lányomra Lisára is vigyázol, a lány egyébként imád téged is. A második férfi vagy az életében akinek a karjaiban azonnal megszűnt a sírás. |
| Mianna Carter • Barát/ Testvéri kapcsolat A feleségem, eleinte ellenezted a kapcsolatunkat, hiszen tudtad, hogy én jager vagyok és ez mivel járhat ránk nézve, jó barát vagy és óvni akartál a csalódástól. A feleségemmel jó viszonyt ápolsz, ha lehet azt mondani, afféle testvéri viszonyban álltok. Elfogadtad, mert láttad, hogy jó hatással van rám. |
Worsening souls frpg The Monsters among us
|
|